Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Középiskolás lányok, nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középiskolás lányok, nektek mi a felső határ korban egy párkapcsolathoz?

Figyelt kérdés

2024. jan. 26. 11:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
27%
Hat a fogalmakkal tisztaban kellene lenni, elozo. Es volt sok kozepiskolas koru partnerem, szoval az inceltol is messze allok. 🤣🤣🤣🤣
2024. jan. 26. 13:49
 12/26 anonim ***** válasza:
89%
Volt egy szaktársam az egyetemen, aki középiskola elején jött össze a párjával, és mikor mi 20 évesek voltunk, a fickó akkor volt 33... Számold ki. Ha 14 évesen jött vele össze, a fickó akkor volt 27. Mire diplomáztunk, szakítottak, mert a lány élni akart még, a fickó meg gyereket akart már.
2024. jan. 26. 14:09
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Most 16 vagyok, 18 felé nem mennék
2024. jan. 26. 19:41
 14/26 anonim ***** válasza:
46%

"Azért egy kisebb tinilány ne legyen 25 éves palival."

Én 25 év feletti pasi vagyok, és tavaly együtt voltam egy 18 éves lánnyal.

Mikor megismertem őt, benne volt a pakliban, hogy kisiklik az élete. A kortársai, akik körülvették, szinte mind komolytalanok voltak. Én voltam az, aki rávezette őt helyes útra. Én tanítottam őt az életre, és ezt egyszer ő is elismerte, hogy mennyit tanult tőlem.

Ma már egyetemista, és nem vagyunk együtt, de az új személyiségének az alapjait én tettem le. Ha én nem jövök, le is csúsztatott volna. Tegyük hozzá: nem volt a kapcsolatotunk tökéletes. Hibáztam én is, de sokat köszönhet nekem (mint ahogy én is neki). Bár ezt már ő elfelejtette, de ettől függetlenül nem lehet elvitatni az érdemeimet.

Ezt csak azért írtam le, mert sokan hajlamosak elítélni az idősebb pasikat, pedig nem kellene mindannyiunkat démonizálni. Én nem a szex miatt voltam vele együtt, (megmondtam, hogy bármeddig tudok várni!) hanem azért, mert szerettem, és segíteni akartam neki. Ettől függetlenül tisztában vagyok azzal, hogy vannak aljas 25 év felettiek, de ez rám nem igaz.

Őszintén szerettem a lányt, és tiszták voltak a szándémaim, akár vele is maradtam volna örökre.

2024. jan. 27. 14:49
 15/26 anonim ***** válasza:
21%

Még valami:

Elég sok mindent láttam az életben, ezért pár story még:

A 18 éves csaj előtt egy huszonéves nővel voltam együtt. Ő 17 évesen a haverja apjának volt a szeretője, aki akkor egy 50-es manus volt. Hosszú hónapokig együtt voltak (pontosabban szexeltek). Az exem nem magyarázta semmi különös indokkal (pl. apakomplexus) az esetet. Azt mondta, hogy fiatalos, bulizós volt a manus, és levette a lábáról.

Igen, a vonzalom így működik. Nem a nő választja ki, hogy ki iránt fog vonzódni, ezért keletkeznek irracionális párkapcsolatok is, pl. ahol a pasi full bunkó, de a csaj mégis vele van.

17 eves voltam, amikor velem meg pár sráccal kikezdett egy 30-as nő. Én visszautasított, de az egyik srác - aki akkor 18 éves volt - összejött vele. A srác amúgy komolyabb volt, mint a kortársai, már dolgozott. Összeköltözött a nővel, leadta neki a fizetése felét, bemutatta a szüleinek is.

Aztán a srác egyszer arra ment haza, hogy a nő megcsalta egy másik hapsival.

Na most, itt az volt az érdekes hohy a srác nemcsak érett, de emberséges is volt. Ő ugyanis racionálisan próbálta megmagyarázni a csaj tettét. Így ért véget a 18 éves srác és a 30-as nő kapcsolata.

Ezernyi dolgot tudnék még mesélni, pl. olyat is, ahol a férj nem csak jóváhagyta, hogy a feleségének szeretője van, hanem még segített is neki bepakolni, az elment hozzá. Stb.

A lényeg az, hogy az emberi párkapcsolatokban sokkal, de sokkal nagyobb mélységek vannak annál, mint egyesek hiszik. Olyan párkapcsolatok keletkeznek, és olyanokhoz vonzódnak az emberek, amikről nem is hinnék, hogy megtörténhet, kivéve akkor, ha ő is ilyen irracionális helyzetbe kerül.

Éppen ezért, ez a szavazás sem fog valós képet mutatni. A vonzalom nem választás kérdése. Egy párkapcsolat nem racionális alapon keletkezik, erre példa az a sok irracionális pár, és helyzet, ami folyamatosan keletkezik. #14 voltam.

2024. jan. 27. 15:07
 16/26 anonim ***** válasza:
21%

Ja, még valami:

Nálam az alsó korhatár 18 év.

18 év alatti lánnyal nem járnék. Ezt az exem is tudta. Ő pont határeset volt, azért jöttem vele össze.

Nálam alap, hogy felőttkorú legyen a csaj.

A felső korhatár, viszont 50 év.

18 és 50 év között bármilyen nővel hajlandó vagyok járni, ha megvan az összhang. Én meglátom a szépet egy csinos fiatal lábában, de egy éreztem hölgyben is.

Nem érdekel, ha jóval fiatalabb, vagy jóval idősebb. Ha felnőttkorúak vagyunk, és akarjuk a kapcsolatot, akkor ahhoz senkinek semmi köze.

Na, most jó sokat írtam, lépek tanulni.

#14 voltam.

2024. jan. 27. 15:13
 17/26 anonim ***** válasza:
28%

Bocsi, az automatikus javítás eléggé félrement a telómon. A "lábában" helyett azt akartam írni, hogy "lányban". Az "éreztem" helyett pedig: "érettebb" 😅

Tehát: "Én meglátom a szépet egy csinos fiatal lányban, de egy érettebb hölgyben is." #14 voltam.

2024. jan. 27. 15:16
 18/26 anonim ***** válasza:
68%
Én kifejezetten az idősebb pasikat kedvelem, mindig is így volt. 30+ a legjobb. 😅 Próbáltam fiatalabbakkal kapcsolatot létesíteni de nem jött be. Szóval ennyit erről, hiába akarod megmondani hogy ki mit csináljon, ez nem így működik. 19L
2024. febr. 6. 13:03
 19/26 A kérdező kommentje:
De te 19 éves vagy. Szerinted egy 30 éves férfi, aki kikezd egy középiskolás lánnyal (18 év alattival), az normális?
2024. febr. 6. 16:01
 20/26 anonim ***** válasza:
69%
Ki vagy te, hogy ítélkezz?
2024. febr. 6. 16:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!