Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit jelent ez egy párkapcsolat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
A barátnőm szünetet kér, mert nem boldog jelenleg. Jogra jár és dolgozik mellette és nem bírja. Azt mondta, hogy nincs ereje jelenleg mindenféle programokra, de nehéz mert velem képzeli el az egész életét. Nem tudja, hogy miattam nem boldog e vagy a stressz miatt.

tegnap 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Vagy csak nincs megb.va eléggé inkább (ez csak egy szimpla előítélet) nem téged akarlak megbántani.

Sokszor voltam már így én is ez egyenlő a szakítással. Ha tényleg szeretne hidd el a könyveket is eldobná a kezéből. Én pedig nem vagyok féltékeny MÁR de ez a legnagyobb kamu duma.

tegnap 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
Várd ki a vizsgaidőszak végét, s ha akkor is még boldogtalan lesz mikor már lenne időtök foglalkozni egymással, akkor a kapcsolatotok kihűlt.
tegnap 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nevezd nevén. Egy kapcsolatban nincs szünet, csak szakítás.

"Nem tudja, hogy miattam nem boldog e vagy a stressz miatt."

Ha szeretsz valakit stressz ide vagy oda, szereted és jólesik vele lenni. Pont. Ez ennyi volt, sajnálom.

tegnap 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Mivel már nem kötődik hozzád , ráfogja a tanulásra.

A szerelem nem ismer gátakat.

Amikor készültem a vizsgámra, akkor is velem volt, olvasott, fülhallgatón zenét hallgatott. Teát főzött nekem, szendvicset csinált.

Néha megmasszírozta a nyakamat… is… 😁😊

Csak hogy együtt lehessünk.

Kikérdezett, matekban segített…

tegnap 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!