Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogosan haragszik rám a párom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszik rám a párom vagy nekem van igazam?

Figyelt kérdés

Szóval, a szilveszteri tervekből adódott a konfliktus. Először úgy volt, hogy együtt töltjük, méghozzá az ő barátaival, ami nekem annyira nem tetszett mert velük nem tudom magam annyira jól érezni mint a sajátjaimmal de úgy voltam vele sebaj, legalább együtt leszünk. Aztán történt egy változás mert a baráti társaságból az egyik pár szétment egy másik srácnak meg barátnője lett és úgy döntött ő inkább vele szilveszterezik így ment a levesbe az eredeti terv. Engem közben megkerestek a barátnőim hogy mégis lent töltik a városban az újévet (egyetemisták vagyunk és ők nem ide valósiak) és menjek én is velük. Én mondtam barátomnak hogy hát ha már így alakult menjünk el kettesben valamerre, kajáljunk, nézzük meg a tüzijátékot, csináljuk progit mert vannak lehetőségek. Tőlem bulizni is elmehettünk volna de kettesben ő nem akart. Mikor ezt felvetettem neki gyakorlatilag azt mondta ez béna. Nekem nagyon rosszul esett hogy semmi programja nincs és még ígyis lebénázza hogy velem töltse a szilvesztert holott mégcsak nem is azt javasoltam hogy üljünk otthon mint a nyugdíjasok. Szóval mivel megbántott és mikor utaltam neki erre akkor sem reagált rá érdemben úgy voltam vele mérgemben hogy hát csessze meg akkor és szóltam a barátnőimnek hogy megyek velük bulizni nekem is jó az. Közben próbált a barátom szervezni magának valamit távolabbi haverokkal de végül úgy néz ki otthon tölti a szilvesztert és utalgat rá nekem hogy nem tetszik neki hogy bulizni megyek. Mielőtt felvetődne 3 éve vagyunk már együtt szoktam bulizni járni de nem csalom ott meg vagy ilyesmi, általában az a fő elfoglaltságom hogy fogom a haját annak a barátnőmnek aki hányt, meg adok óvszert annak aki talált egy srácot akit hazavihet😅

Szóval most kicsit úgy érzem be van sértődve hogy külön szilveszterezünk holott szerintem magának csinálta és amúgyis én lehetnék (és vagyok is) megbántva a lebénázás miatt. Szerintetek?

dec. 29. 12:33
 1/5 anonim válasza:
100%

Ebben a korban ezek az igazi problémàk😅. Én is voltam ilyen helyzetben. 40+osan azt mondom, menj és bulizz a baràtaiddal. Ezt a sràc cseszte el, ha neki ez nem tetszik, az ő baja. 🤷‍♀️ Ha igazán veled akarna lenni, veled lenne.

Mondjuk én nem erőltetném, hogy velem jöjjön ha nem akar. 😂 Bár megtehetnêm most, hogy ott "egyedül" bulizzak

dec. 29. 13:16
 2/5 anonim válasza:
100%

Nem jogos a kiakadása.

Ő nem akart veled kettesben programot (Nem is értem, ez általában evidens h a párok együtt vannak ilyenkor).

Te megoldottad hogy akkor legyen legalabb neked programod és most utólag duzzog.

Hát így járt, majd máskor jobban meggondolja.

Menj a barátnőiddel.

dec. 29. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

Neked addig volt igazad amíg saját programokat szerveztek..ott már ő cseszte el. Hatalmas party amúgy az is hogy a k..ákat kísérgetni kell, tehát valószínű ezért aggódik de mindegy.

Ilyenkor meg én nem tudom de házibulin kívül sehova nem mennék de mindegy.

Egyébként te meg úgyis elmész a barátnőiddel mert már csak azért is, aztán veszekedtek egyet jobb esetben és ennyi volt a történet

dec. 29. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az nem opció, hogy megy veled ő is a barátnőidhez?

Amúgy nem érzem jogosnak a kiakadását.

dec. 29. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Alapból nagy bunkóság lebénázni a kettesben töltött estét. Az meg, hogy aztán még az is zavarja hogy te mész, nagyon gáz. Mi a férjemmel barátokhoz mentünk volna társasozni, de sajna lebetegedett. Még így is bátorított, hogy menjek el egyedül. Végül elmegyek, de éjfélre hazamegyek, hogy azt együtt töltsük.

25/N

tegnap 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!