Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik rám 1 hónapja ezért a barátnőm?
Figyelt kérdés
Szoktuk szivatni egymást mert ugye kicsit olyan baráti jellegű is a kapcsolatunk de múltkor csúnya dolgot vágtam a fejéhez többször is (K...a,hülye,csúnya) meg ilyenek de csak viccnek szántam és azóta haragszik. Illetve múltkor is besertodott amikor mondtam neki hogy kifizetheti a kajam a mekibe előtte én hivtam meg de nem kértem meg szépen és kicsit sikerült utasitasszeruen mondanom2019. aug. 29. 21:20
2/6 anonim válasza:
Egy csokor virág egy tábla csoki, illetve javíts hogy kicsit szebben mondj dolgokat;)
3/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy már 3-adjara ad új esélyt mert múltkor is volt már ebből vitánk
2019. aug. 29. 21:49
4/6 anonim válasza:
Akkor esetleg el kellene gondolkoznod hogy hogyan ne legyél ilyen gyökér bunkó ha már ez a 3.eset..
5/6 anonim válasza:
Más, ha kicsit viccelődsz vele, és más, ha lehülyézed. Még poénból sem mondanám rá, hogy csúnya. Mindennek van határa. Teljesen igaza van. És az sem mindegy, hogy miben poénkodsz vele.
6/6 anonim válasza:
Nem haragszik jogosan.
Azért mert ha 3 esély után sem jött rá hogy egy tahó vagy akkor mégis mit vár?Megérdemel amilyen buta ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!