Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogosan haragszik rám 1...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszik rám 1 hónapja ezért a barátnőm?

Figyelt kérdés
Szoktuk szivatni egymást mert ugye kicsit olyan baráti jellegű is a kapcsolatunk de múltkor csúnya dolgot vágtam a fejéhez többször is (K...a,hülye,csúnya) meg ilyenek de csak viccnek szántam és azóta haragszik. Illetve múltkor is besertodott amikor mondtam neki hogy kifizetheti a kajam a mekibe előtte én hivtam meg de nem kértem meg szépen és kicsit sikerült utasitasszeruen mondanom

2019. aug. 29. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Grat
2019. aug. 29. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy csokor virág egy tábla csoki, illetve javíts hogy kicsit szebben mondj dolgokat;)
2019. aug. 29. 21:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy már 3-adjara ad új esélyt mert múltkor is volt már ebből vitánk
2019. aug. 29. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor esetleg el kellene gondolkoznod hogy hogyan ne legyél ilyen gyökér bunkó ha már ez a 3.eset..
2019. aug. 29. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Más, ha kicsit viccelődsz vele, és más, ha lehülyézed. Még poénból sem mondanám rá, hogy csúnya. Mindennek van határa. Teljesen igaza van. És az sem mindegy, hogy miben poénkodsz vele.
2019. aug. 30. 08:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem haragszik jogosan.

Azért mert ha 3 esély után sem jött rá hogy egy tahó vagy akkor mégis mit vár?Megérdemel amilyen buta ő is.

2019. aug. 30. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!