Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik rám a barátom?
Figyelt kérdés
Elkaptam egy húgyúti fertőzést és tegnap rosszul lettem fajt a vesém meg a húgyhólyagom. Úgy volt hogy ma megyek orvoshoz ezt mondtam is neki. Erre felhívatta az apjával egy gyerekkórház osztályvezetőjét, hogy mondja el mi bajom van. Ez az orvos azt mondta azonnal be kell mennem. Utána azt akarta, hogy menjek be abba a kórházba (nem is oda tartozok helyileg) mert majd ott jól bánnak velem. A háziorvosom megmondta, felesleges bemenni a kórházba ameddig nincs lázam (nem volt). Barátom továbbra is erősködött hogy az apja bevisz a kórházba, de mondtam neki ebbe ne avatkozzon bele ezt én és a családom lerendezzük. Ma voltam a háziorvosnál elküldött rendesen további kivizsgálásra. A barátom meg megsértődött amiért sosem hallgatok rá, és nem érti hogy nem akarok kórházba menni feleslegesen. Még most is azt akarja, hogy abba a kórházba menjek és ne az SZTK-ban vizsgáljanak meg. Én vagyok a seggfej amiért nem akarok kórházba menni (nincs rá indok) és amiért megkértem, hogy ne avatkozzon bele?aug. 27. 12:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem hallgassál a barátodra, mert jót akar és szeretetből teszi. Légy hálás neki!
2/5 anonim válasza:
Jó akart a baratod, de szerintem rendesen túl tolta. Ha ezert le seggfejez akkor egy hisztis kisfiu aki csak birtokolni akar.
Viszont te meg miert mondtad neki hogy ne avatkozzon bele? Oke hogy majd apuci, anyuci elintezi neked mert te mar olyan lany vagy, de egy par vagytok nem?
Eleg bunko voltal vele.
Normalisan is el lehet neki mondani.
3/5 A kérdező kommentje:
Sokszor szépen kértem előtte, hogy bízza rám, megoldom. Nem hagyta, csakazértis erősködött, hogy abba a kórházba menjek és mindenképp menjek be. Majd az apja bevisz engem. Én hívtam az ügyeletet az orvoshoz is egyedül mentem. Aki megjegyzem azt mondta felesleges ügyeletre menni ameddig nincs láz
aug. 27. 15:14
4/5 anonim válasza:
Ertem, ezesetben tul eröszakos volt a baratod.
5/5 anonim válasza:
Szerintem sem akart rosszat, csak elég idióta módon közölte segítő szándékait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!