Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért ráz le folyamatosan a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ráz le folyamatosan a barátom? Nem szeret már úgy?

Figyelt kérdés
Mindig mikor szoktunk beszélgetni a barátommal, mindig azt érezteti velem hogy sok vagyok neki..pl amikor random csak felhívom, már mondja hogy enne, én meg most hívom...meg velem nem lehet 10 percig beszélni mert 1 óra hosszáig nyomom a beszélgetést...úgy érzem, sok vagyok neki, és nem szeret már úgy, mint régen:(

tegnapelőtt 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Már nem.
tegnapelőtt 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, csak ismer...
tegnapelőtt 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem nézel ki jól.
tegnapelőtt 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

bezzeg ha dug.ni akar akkor nincs ez ha jol sejtem...

mi nem tudhatjuk milyen volt és milyen lett most, de ha ez neked nem jo beszéld meg vele és probáld menteni ha ugy érzed h érdemes

ha meg nem akkor szakítás marad, hidd el van és lesz is olyan akivel a semmiről is elbeszélgethetsz majd orákat is

tegnapelőtt 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:
87%
Velem is volt már olyan, hogy rosszkor hívott fel a barátnőm, de mégsem adtam a tudtára. Persze evés közben nyilván nem tud beszélni, de ha mindig valami hasonló indokkal ráz le, akkor ott valami gond van.
tegnap 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!