Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Normális ha a barátom nyilváno...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a barátom nyilvánosan fogdos folyamatosan?

Figyelt kérdés
Még a kapcsolatunk elején vagyunk. Állítása szerint normális, mivel nem tud engem hazavinni ahol egyedül lehetnénk. Csak kellemetlennek érzem néha hogy a ruhám alá nyúlkál és úgy érzem ezt nem nyilvánosan kéne. És már volt hogy ránk szóltak emiatt ami miatt elég kellemetlenül is érzem magam. Szóltam neki hogy kellemetlenül érzem magam fogja vissza magát, de leginkább azt mondta hogy csak vágyik rám és minden férfi ilyen lenne. Azóta visszább fogta magát, de úgy érzem még számára még mindig ez a kapcsolat fénypontja szívesen elbújna velem hogy kettesbe legyünk.
jan. 1. 18:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
"minden férfi ilyen lenne" - Sok férfi ilyen lenne, ha totálisan hiányozna belőlük a kontroll és a normalitás. Én is vágyom a barátnőmre, de tudom magam fékezni és nem nyúlok a ruhája alá nyilvánosan. Nyugodtan mutasd meg majd neki a válaszokat, hogy gondolkozzon el.
jan. 1. 18:37
 2/14 anonim ***** válasza:
2%

Ez azt jelenti hogy nem elegited ki rendesen.Ha ki lenne nem csinalna ilyeneket a nyilt utcan.

Szexeltetek mar?

Ha nem akkor erthetö hogy vagyik rad.

Persze ettöl meg nem nyilvanosan kene alad nyuljon.

jan. 1. 19:06
 3/14 anonim ***** válasza:
13%
Cserébe fogdosd te is nyilvánosan, majd megtanulja!
jan. 1. 19:17
 4/14 anonim ***** válasza:
7%
Nem normalis, de te se gondold normalisnak hogy nincs semmi kielegitö intimitas köztetek.
jan. 1. 19:21
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Elég tapintatlan hogy ezt ilyen nyíltan és büszkén csinálja, az viszont sokkal rosszabb, hogy a kérésed ellenére sem hagyja abba, és csak ilyen gyerekes kifogással próbál hitegetni mindkettőtöket. Nyilván nem ismerem a teljes történetet, de ezek alapján én otthagynám a helyedben.
jan. 1. 20:07
 6/14 anonim ***** válasza:
87%

Van hogy én se tudok várni heteket, hónapokat pár dologra, míg nem tartunk vagyis inkább múlt időben hogy tartottunk ott, hogy átmenjünk a másikhoz. Ez nyílván pár évvel ezelőtt volt inkább probléma.

Csókolózni, fogdosni a másikat semmiképpen sem illendő nyilvánosan. Persze lehet ezt is diszkréten csinálni, vagy alpári módon. Mivel ezek magán jellegű dolgok emiatt sem szabad ezt annyira közszemlére tenni. Ha már nem lehet kibírni, akkor is lehet ezeket diszkréten csinálni, akár valami kevésbé nyilvános helyen és nem feltűnően.

Az meg külön kiemelendő dolog, hogy ha a lány nincs benne, kellemetlenül érzi magát és még szóvá is teszi akkor hanyagolni kell még az ilyen dolgokat. Nem szabad erőszakoskodni.

jan. 1. 20:28
 7/14 anonim válasza:
95%
Nem szabad engedned neki.
jan. 1. 23:18
 8/14 anonim válasza:
95%
Nincs igaza, csak az illetlen férfi ilyen.
jan. 1. 23:19
 9/14 anonim ***** válasza:
95%
Egyáltalán nem az... ennél azért találsz értelmesebb pasit.
jan. 1. 23:56
 10/14 anonim ***** válasza:
92%
Már csak amiatt abba kéne hagynia, hogy te nem szeretnéd.
tegnapelőtt 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!