Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok ez a kérdés inkább...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez a kérdés inkább hozzátok szól! Ti mennyire tűrnétek el azt a párotoknak, hogy instagramon folyamatosan újabb és újabb ismeretlen lányokat követ be, illetve még likeolja is?!

Figyelt kérdés
Engem nagyon bánt, és tulajdonképpen a miértjét nem értem hogy miert van erre szukség.

#Instagram #Likolgatás
szept. 14. 10:05
 1/10 A kérdező kommentje:
Illetve a férfiakhoz is szól ez a kérdés, hogyha valaki ezt csinálja és párja van … mi szükség van erre? És miert kell ezt csinálni?
szept. 14. 10:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem a párodat kérdezed meg, hogy miért csinálja ezt?
szept. 14. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

#2 jól mondja

Minden kapcsolat alapja a kommunikáció. Egyszerűen közöld vele, hogy téged ez bánt és kérdezd meg miért csinálja.

szept. 14. 11:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hááát... Ha valaki ilyen ipari mennyiségben követ és lájkol más csajokat, az felvet kérdéseket. A legtöbb ember megnéz másokat is a párján kívül, hiszen mint tudjuk, a hűség nem egyenlő a vaksággal, de követés és lájkolás szerintem már nem csak szimpla nézelődés.

Bár az is egy érdekes kérdés, hogy ezek az infók honnan vannak, mert ha mondjuk non-stop azt ellenőrzöd, hogy hány követője van és kik azok, akkor veled sem oké minden...

szept. 14. 11:50
 5/10 anonim ***** válasza:
nem tűrném, szerintem beszélj vele
szept. 14. 12:08
 6/10 anonim ***** válasza:
26%

#4!

Könnyen lehet, hogy ez reakció valamire.

szept. 14. 14:03
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
#6 szerinted ez megfelelő, érett reakció bármire?
szept. 14. 15:05
 8/10 anonim ***** válasza:
26%

Tini kategóriában nehéz érett reakciót elvárni.

De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a történetnek csak az egyik oldalát ismerjük.

Ha reakció, akkor a kérdezőnek magába kellene néznie.

Ha nem reakció, akkor a kérdezőnek magába kellene néznie, hogy miért van vele.

szept. 14. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Az enyém tiktokon követ mindent kirakó lányokat. Beszéltem már erről vele. Azt mondja ezek semmit nem jelentenek neki. Engem akkor is zavar de nem tudok mit csinálni.
szept. 14. 15:59
 10/10 anonim válasza:

Ha semmit nem jelent neki, akkor minek nézegeti? Érdemes ezt megkérdezni tőle ;)

szept. 18. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!