Az Instagramos modell nőknek más dolguk sincs mint folyamatosan a konditeremben lenni meg utazgatni?
Lásd: [link]
De millió-egy hozzá hasonló van. Ők mit tesznek bele a közösbe? Miféle értéket állítanak elő az önpromózáson kívül? A linkelt hölgy ahogy elnézem szintén valami OnlyFanshoz hasonló oldalon hirdeti magát, csak ez más néven fut, “truefollowrs”. Vicc és szánalom.
Pont ez a probléma ezzel az influenszer jelenséggel hogy amúgy semmi hozzáadott értékünk nincsen. A legtöbb legalábbis csak egy két lábon járó hirdetőtábla. Mivel jól megszedik magukat a hirdetésből ezért dolgozniuk nem kell tehát bőven ráérnek kondis gatni meg utazgatni meg tudja a fene miket csinál gatni még...
Lassan már ezt is tanulni kéne hogy hogyan szűrd ki ezeket az ingyenélő, értéktelen prolikat. Pl most Fitt Odett könyvet írt. Teljesen hiteltelen az a no.. Es a sok kislány meg meg fogja venni a könyvét is el is hiszik azt ami benne van Aztán én nagyon károsnak tartom ezt az egészet
Boldog pillanatokat? Azzal hogy kiveri a képeire valaki?
Én mit teszek a közösbe? Dolgozom, adózom.
Nézd, van igény arra amit cisnál, máskülönben nem élne meg.
A bevételei után meg természetesen neki is adóznia kell, szóval éppúgy tesz be a közösbe.
"Ők mit tesznek bele a közösbe? Miféle értéket állítaneak elő az önpromózáson kívül?"
milyen közösről beszélünk? nem a kommunizmusban vagyunk. az tud megélni, akire van igény.
hogy miért van rá igény? például ha férfiként képzeletben egy kicsit menekülni akarsz a kényszerpályán haladó sivár életedből, akkor kellemes felüdülés nézegetni egy napfényes könnyű életet élő bombanő fotóit és videóit.
"Boldog pillanatokat? Azzal hogy kiveri a képeire valaki?"
igen. az emberek boldogságában általában viszonylag fontos helyen van a szexuális kielégültség, és nincs mindenkinek párja, vagy nem feltétlen kielégítő vele. újat mondtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!