Az Instagramos modell nőknek más dolguk sincs mint folyamatosan a konditeremben lenni meg utazgatni?
Lásd: [link]
De millió-egy hozzá hasonló van. Ők mit tesznek bele a közösbe? Miféle értéket állítanak elő az önpromózáson kívül? A linkelt hölgy ahogy elnézem szintén valami OnlyFanshoz hasonló oldalon hirdeti magát, csak ez más néven fut, “truefollowrs”. Vicc és szánalom.
Am ki mondta azt, hogy nem adóznak?
Csak mert a social média bevételek után is éppúgy kell adózni..
"Mondjuk nem egy szimpatikus szakma, azért ne kelljen magyarázni, ti szeretnetek a lányotokat ilyen only fans-on latni? Mert én nem. "
mert, gürizze végig az életét, csak mert én végiggüriztem a sajátomat? nekem nincs vele erkölcsi problémám, feltéve, hogy nem használják ki (de az onlyfans űzhető anélkül, hogy mások futtatnának).
"És tényleg nem jó példát mutat a fiataloknak."
most őszintén, hány ember életviteli döntéseire van hatással az, hogy jó példát mutat-e vele a fiataloknak vagy sem? a legtöbben maximum megjátsszák magukat a gyerekük előtt, amíg kicsi (hogy másoké milyennek látja őket, abból ekkor se csinálnak túl nagy problémát), és ennyi.
"Lehet hogy valaki komoly szakmát akar, de látja, hogy a barátnői megkeresik 0 befektetett energiával a 100x-át a fizetésének, popó mutogatással akkor elgondolkodik ő is, hogy belevágjon az egyetembe."
akkora követőtábort kialakítani, amelyből kényelmesen megélsz, közel sem olyan egyszerű (pláne nem olyat, amivel milliókat keresel). az onlyfansra is véges a fizetőképes kereslet. aki pénzt szán rá, az sokkal, de sokkal extrásabb tartalmakért fog fizetni, egy kis szokványos seggmutogatásból a zsebpénzed sem fog kijönni. nulla energiával maximum azok tudják magukat tartják fenntartani, akiknek nagyon-nagyon kivételes testi adottságaik vannak (mondjuk 45 kiló mellé G kosarú csöcseik).
"Ők mit tesznek bele a közösbe? Miféle értéket állítanak elő az önpromózáson kívül? "
Biztosítják neked, hogy legyen mivel foglalkoznod szabadidőben. Ha senki nem nézné őket, akkor nem keresnének vele pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!