Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Az Instagramos modell nőknek...

Az Instagramos modell nőknek más dolguk sincs mint folyamatosan a konditeremben lenni meg utazgatni?

Figyelt kérdés

Lásd: [link]

De millió-egy hozzá hasonló van. Ők mit tesznek bele a közösbe? Miféle értéket állítanak elő az önpromózáson kívül? A linkelt hölgy ahogy elnézem szintén valami OnlyFanshoz hasonló oldalon hirdeti magát, csak ez más néven fut, “truefollowrs”. Vicc és szánalom.

2023. ápr. 3. 15:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Mondjuk nem egy szimpatikus szakma, azért ne kelljen magyarázni, ti szeretnetek a lányotokat ilyen only fans-on latni? Mert én nem. És tényleg nem jó példát mutat a fiataloknak. Lehet hogy valaki komoly szakmát akar, de látja, hogy a barátnői megkeresik 0 befektetett energiával a 100x-át a fizetésének, popó mutogatással akkor elgondokodik ő is, hogy belevágjon az egyetembe.
2023. ápr. 3. 16:56
 12/17 anonim ***** válasza:
30%
És gondolom, ha megb*szhatnád őket, akkor nem zavarna, hogy semmit nem adoznak!
2023. ápr. 3. 17:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Am ki mondta azt, hogy nem adóznak?

Csak mert a social média bevételek után is éppúgy kell adózni..

2023. ápr. 3. 17:29
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
A külsőért kapnak pénzt, azért tenni kell.
2023. ápr. 3. 17:32
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

"Mondjuk nem egy szimpatikus szakma, azért ne kelljen magyarázni, ti szeretnetek a lányotokat ilyen only fans-on latni? Mert én nem. "

mert, gürizze végig az életét, csak mert én végiggüriztem a sajátomat? nekem nincs vele erkölcsi problémám, feltéve, hogy nem használják ki (de az onlyfans űzhető anélkül, hogy mások futtatnának).

"És tényleg nem jó példát mutat a fiataloknak."

most őszintén, hány ember életviteli döntéseire van hatással az, hogy jó példát mutat-e vele a fiataloknak vagy sem? a legtöbben maximum megjátsszák magukat a gyerekük előtt, amíg kicsi (hogy másoké milyennek látja őket, abból ekkor se csinálnak túl nagy problémát), és ennyi.

"Lehet hogy valaki komoly szakmát akar, de látja, hogy a barátnői megkeresik 0 befektetett energiával a 100x-át a fizetésének, popó mutogatással akkor elgondolkodik ő is, hogy belevágjon az egyetembe."

akkora követőtábort kialakítani, amelyből kényelmesen megélsz, közel sem olyan egyszerű (pláne nem olyat, amivel milliókat keresel). az onlyfansra is véges a fizetőképes kereslet. aki pénzt szán rá, az sokkal, de sokkal extrásabb tartalmakért fog fizetni, egy kis szokványos seggmutogatásból a zsebpénzed sem fog kijönni. nulla energiával maximum azok tudják magukat tartják fenntartani, akiknek nagyon-nagyon kivételes testi adottságaik vannak (mondjuk 45 kiló mellé G kosarú csöcseik).

2023. ápr. 3. 17:47
 16/17 anonim válasza:
o ko
2023. máj. 1. 04:58
 17/17 anonim ***** válasza:

"Ők mit tesznek bele a közösbe? Miféle értéket állítanak elő az önpromózáson kívül? "

Biztosítják neked, hogy legyen mivel foglalkoznod szabadidőben. Ha senki nem nézné őket, akkor nem keresnének vele pénzt.

2023. máj. 25. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!