Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéltem ezt is, amit te mondasz.
Nem, akkor sem kezdenék újra. #1 voltam
Kérdező:
az a kapcsolat, ami véget ért, valami miatt véget ért, azaz valami, vagy valami nem működtek. Ez a valami/valamik teljesen megmérgezték a kapcsolatot, oly annyira, hogy nem tudtatok elvonatkoztatni tőle.
Amikor vége lett, nyilván a góc, a kiindulópont nem változott, csak nem volt, ahol lecsapódjon, mert nem volt aktív a kapcsolat. Ha újra aktivizálódik, az inger újra fényt kap.
Csak és kizárólag akkor van értelme az újrakezdésnek, ha mind maga a góc likvidálódott, mind azok a motívumok, amiket az eredményezett. Ha ez 100%-osan nincs meg, akkor felesleges is próbálkozni. És nem az számít, hogy hiányzott neked a test, az ágy és ezért bele akarsz minden magyarázni magadnak és a másik félnek, hogy újra megkapd, csak az számít, ami valójában, ténylegesen megáll a lábán. A magyar hiányos EQ-val él 95%-ban, épp ezért ez 95%-ban csak hazugság, és pont csak 5% esély van a sikeres újrakezdésre. De ha ez működhet is, csak sok idő után, s legalább 1-2 év kell, amíg megérnek a rossz dolgok és kezeltté válnak.
9-es!
Ez az állítás úgy ahogy van nem igaz! Én fiúként több idióta, bunkó, nárcisztikus, 2 lábon járó agyrémet láttan lányok, nők (ha egyáltalán lehet őket annak mondani) között, mint a fiúk között és több esetet láttam ahol vmelyik agybajuk, ellehetetlenítésük miatt ment félre a kapcsolat, mint az ellenkező (vagyis férfi) nem miatt.
Saját tapasztalat alapján mondom úgy, hogy ismerek 1000-2000 főt legalább és nem olyan régen lettem 18 éves.
3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!