Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Működhet az újrakezdés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet az újrakezdés?

Figyelt kérdés
Ti hisztek benne?

tegnapelőtt 12:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kezdek újra senkivel.
tegnapelőtt 13:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Én eddig csak olyan esetről hallottam, mikor nem sikerült. Nagyon ritkán talán előfordulhat.
tegnapelőtt 13:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritka a sikeres újrakezdés. Semmiképpen se lehet figyelembe venni a szétmenés okát/okait és ennek/ezeknek okozatát, véglemenetét
tegnapelőtt 13:21
 4/12 A kérdező kommentje:
És akkor sem ha az újrakezdés elején tökéletesebb minden mint a kapcsolat legelején?
tegnapelőtt 13:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Megéltem ezt is, amit te mondasz.

Nem, akkor sem kezdenék újra. #1 voltam

tegnapelőtt 13:29
 6/12 anonim válasza:
100%
A mesékben igen, a valóságban nem hiszek benne.
tegnapelőtt 13:48
 7/12 A kérdező kommentje:
5-ös: jól értem hogy akkor megpróbáltad valamikor és ezt tapasztaltad?
tegnapelőtt 13:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

az a kapcsolat, ami véget ért, valami miatt véget ért, azaz valami, vagy valami nem működtek. Ez a valami/valamik teljesen megmérgezték a kapcsolatot, oly annyira, hogy nem tudtatok elvonatkoztatni tőle.

Amikor vége lett, nyilván a góc, a kiindulópont nem változott, csak nem volt, ahol lecsapódjon, mert nem volt aktív a kapcsolat. Ha újra aktivizálódik, az inger újra fényt kap.

Csak és kizárólag akkor van értelme az újrakezdésnek, ha mind maga a góc likvidálódott, mind azok a motívumok, amiket az eredményezett. Ha ez 100%-osan nincs meg, akkor felesleges is próbálkozni. És nem az számít, hogy hiányzott neked a test, az ágy és ezért bele akarsz minden magyarázni magadnak és a másik félnek, hogy újra megkapd, csak az számít, ami valójában, ténylegesen megáll a lábán. A magyar hiányos EQ-val él 95%-ban, épp ezért ez 95%-ban csak hazugság, és pont csak 5% esély van a sikeres újrakezdésre. De ha ez működhet is, csak sok idő után, s legalább 1-2 év kell, amíg megérnek a rossz dolgok és kezeltté válnak.

tegnapelőtt 14:01
 9/12 anonim válasza:
0%
Nem működik, mert manapság a pasik 98 százaléka nárcisztikus.
tegnapelőtt 14:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

9-es!

Ez az állítás úgy ahogy van nem igaz! Én fiúként több idióta, bunkó, nárcisztikus, 2 lábon járó agyrémet láttan lányok, nők (ha egyáltalán lehet őket annak mondani) között, mint a fiúk között és több esetet láttam ahol vmelyik agybajuk, ellehetetlenítésük miatt ment félre a kapcsolat, mint az ellenkező (vagyis férfi) nem miatt.

Saját tapasztalat alapján mondom úgy, hogy ismerek 1000-2000 főt legalább és nem olyan régen lettem 18 éves.

3-as

tegnapelőtt 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!