Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik az exem. Mivel tudnám jobbá tenni a helyzetet?
Majdnem egy hónapja hogy szakított velem a barátnőm és nagyon hiányzik, szinte mindig rá gondolok. Elkezdtem edzeni, sok új dolgot kipróbálni de folyton a fejemben jár. Elméletileg nem vagyunk rosszba, békésen szakítottunk szóval nem tudom hogy mennyire lenne menthető a dolog.
Volt példa hogy felkerestem hogy hiányzik és esetleg megpróbálhatnánk újra kezdeni, de azt mondta normláisan hogy nem lehetséges a dolog. Félig meddig beszélő viszonyban vagyok a lánnyal de 2 hete semmit se beszéltünk. Valaki tudna konkrét dolgokat mondani hogy mivel lenne menthető az egész? Esetleg vegyem fel vele a kapcsolatot és hívjam el valamerre kicsit beszélgetni? Örülnék ha valaki bírna nekem segíteni az ügyben.
Örülj neki, hogy jó maradt a kapcsolat, és ne feszegesd. Nem fog összejönni.
Először szedd rendbe magad, engedd el őt, aztán keress mást.
Rendben!
Köszönöm a válaszokat,lehet hogy így jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!