Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért ignorál és nem válaszol?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ignorál és nem válaszol?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom több éve és már 3 napja nem válaszol pedig online van stb kb mindennap írunk hívjuk egymást de egyébként ezt már régebben is csinálta velem aztán meg jól lehordot hogy miért írtam neki annyit közbe tudom hogy ő ráérne nem tudom én is lehet rosszul tettem hogy rengetegszer hívtam írtam ő meg se nézi és nem tettem semmi rosszat és nagyon félek hogy elvesztem de most is lehet az a hiba hogy rengeteg írtam neki de látom hogy masik social medián meg kommente egysmást semmi különös csak röhögő emoji stb de akkor is nagyon idegesítő ti mit tanácsoltok én mindig ott voltam neki amikor keresett egyébként ő az eggyetlen barátom remélem visszair ahogy mondtam régebben is kb ugyanezt csinálta én meg már minden apróságért bocsánatot kértem azt hittem én vagyok a hibás aztán utána mondta hogy nem nem tudom most mihez kezdjek

ma 20:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Mert úgy érzed nem tart fontosnak, nem törődik veled.
ma 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!