Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan lehetne elmondani a legjobban? Részletek lent
Szóval ma jeleztem a kiszemeltemnek, hogy szeretnék vele majd váltani pár szót és már egy ideje gondolkozom azon, hogy hogyan tunám neki elmondani/kérni, hogy nem akarok egy nyilvános kapcsolatot ami mindenki orra alá oda van mondva/tolva, hanem inkább csak a szűkebb környezet és miattunk lenne, nem nyilvánosságnak/miattuk.
Röviden: nem szeretném nagy dobra verni a kapcsolatot amennyiben megvalósul, de felvállalni igen és nem nagyon tudom, hogy ezt hogyan lehetne jól elmondani megkeresésnél.
Bocsi a félreérthető fogalmazásért és a fölösleges bonyolításokért. Megpróbálom újra megfogalmazni.
Igen, felszeretném és fel is fogom amennyiben sikeres lesz a megkeresésem. Viszont azt még a megkeresésnél tudatni szeretném vele azt, hogy én inkább egy olyan kapcsolatot szeretnék ami nincs úgymond "reklámozva", mert nekem egyáltalán nem ez a féle a cél hanem az a féle ahol anélkül is boldogak, hogy nem híresztelik a kapcsolatot. Ezt a megkeresésnél vagy annak sikeressége esetén nemsokal utána/közben szeretném mondani neki/tisztázni vele. Viszont ehhez nincs annyira működőképes/jó ötletem amiben kérem a segítséget.
Bocs, de én pl nem értem, mit szeretnél. Nem kell nyilván azonnal telepakolni a Fészbukot közös képekkel meg állandóan nyalni-falni egymást, de pl mások előtt letagadod majd? Nem lehet egy puszi, ölelés sem, mert mások meglátják?
Nekem ebből az jönne le, hogy szégyellsz engem.
5-ös
Köszi a válaszodat
1-es és 3-as
Nektek is köszi a hozzászólásotokat. Ezeket is értékelem és próbálok fejlődni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!