Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ezt hogyan lehetne elmondani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan lehetne elmondani a legjobban? Részletek lent

Figyelt kérdés

Szóval ma jeleztem a kiszemeltemnek, hogy szeretnék vele majd váltani pár szót és már egy ideje gondolkozom azon, hogy hogyan tunám neki elmondani/kérni, hogy nem akarok egy nyilvános kapcsolatot ami mindenki orra alá oda van mondva/tolva, hanem inkább csak a szűkebb környezet és miattunk lenne, nem nyilvánosságnak/miattuk.

Röviden: nem szeretném nagy dobra verni a kapcsolatot amennyiben megvalósul, de felvállalni igen és nem nagyon tudom, hogy ezt hogyan lehetne jól elmondani megkeresésnél.

tegnapelőtt 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Azért nem tudod megfogalmazni magadban, mert az egyik üti a másikat. Nem akarod felvállalni, de fel akarod vállalni. Döntsd el, mit akarsz. Egy kapcsolat két emberről szól, ezen semmi sem változtat, a nyilvánosságnak nincs köze hozzá. Ha nem akarod mások orra alá tolni, hát ne faljátok egymást mindenki előtt. Ez ennyi. Túlbonyolítod, úgy, hogy még csak együtt sem vagytok. Kicsit fel kéne nőnöd a feladathoz, mert ha ilyen kis nyuszi maradsz, aki mások véleménye miatt a párját sem képes felvállalni, sok jóval nem fog kecsegtetni az élet.
tegnapelőtt 17:27
 2/7 A kérdező kommentje:

Bocsi a félreérthető fogalmazásért és a fölösleges bonyolításokért. Megpróbálom újra megfogalmazni.

Igen, felszeretném és fel is fogom amennyiben sikeres lesz a megkeresésem. Viszont azt még a megkeresésnél tudatni szeretném vele azt, hogy én inkább egy olyan kapcsolatot szeretnék ami nincs úgymond "reklámozva", mert nekem egyáltalán nem ez a féle a cél hanem az a féle ahol anélkül is boldogak, hogy nem híresztelik a kapcsolatot. Ezt a megkeresésnél vagy annak sikeressége esetén nemsokal utána/közben szeretném mondani neki/tisztázni vele. Viszont ehhez nincs annyira működőképes/jó ötletem amiben kérem a segítséget.

tegnapelőtt 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Bocs, de én pl nem értem, mit szeretnél. Nem kell nyilván azonnal telepakolni a Fészbukot közös képekkel meg állandóan nyalni-falni egymást, de pl mások előtt letagadod majd? Nem lehet egy puszi, ölelés sem, mert mások meglátják?

Nekem ebből az jönne le, hogy szégyellsz engem.

tegnapelőtt 19:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok. Nem a megfogalmazásoddal van a baj, hanem a felfogásoddal. Tegyük fel, összejöttök. Suliban nyilván nem lesztek kettesben kb sosem, te meg nem engeded, hogy "reklámozva legyetek", vagyis nem engeded majd, hogy fogja a kezed, megpusziljon, megcsókoljon, megöleljen. Tedd fel magadnak a kérdést. Milyen kapcsolat az, ha mások véleménye jobban számít neked, mint a saját érzelmeid kimutatása? Együtt sem vagytok még, de már azon töröd a fejed, hogy mondd el neki, hogy tilos lesz nyilvánosan még a közeledben is lennie, mert jujjj, meglátnak, megtudják. Az nem felvállalás, amire te készülsz. Pont az ellenkezője. Ismételten leírom, ha nem akarod mások orra alá dörgölni, ne faljátok egymást a suliban. Ennyi. Erre nem kell külön beszéddel készülni.
tegnapelőtt 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Annyit mondj neki, hogy nem szeretnél ilyen óvodás dolgokat, hogy lakat emoji instára egy dátummal, meg közös képes és hasonlók. A lényeg, hogy az érettségi szintedre hivatkozz.
tegnapelőtt 20:50
 6/7 A kérdező kommentje:

5-ös

Köszi a válaszodat

1-es és 3-as

Nektek is köszi a hozzászólásotokat. Ezeket is értékelem és próbálok fejlődni

tegnapelőtt 21:34
 7/7 anonim válasza:
100%
nyiltan es egyenesen , nem kell semmi körites
tegnap 17:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!