Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Középiskolás lányok, nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középiskolás lányok, nektek mi a felső határ korban egy párkapcsolathoz?

Figyelt kérdés

2024. jan. 26. 11:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
36%
Végtelenül tudlak sajnálni, ha te ennyire mások elvárásainak élsz.
2024. febr. 6. 16:14
 22/26 anonim ***** válasza:

Ha valóban egyetemista lenné

2024. febr. 6. 18:39
 23/26 anonim ***** válasza:
Egy 16 éves még fiatal hozzá szerintem is, de én magamról, egy 19 éves lányról beszéltem. Én elismerem hogy baj van nálam, és apakomplexusom van :'D de én már nagykorú vagyok, vállalnom kell saját magamért felelősséget.
2024. febr. 6. 18:41
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nem ártana pár dolgot tisztázni. Ha tényleg egyetemista lennél, akkor ezt tudnod kellene, kivéve akkor, ha gagyi az oktatási rendszer.

A férfi vizuális típus. Nem kor alapján vonzódik valakihez, hanem (nagyrészt) külső alapján, leszámítva a szapioszexuálisokat, de azokat most hagyjuk.

Nekem volt egy olyan 14-15 éves osztálytársam, akit egy buliban egyszerre több idősebb sráccal szexelt, tehát aktívabb szexuális élete lehetett, mint egy felnőttnek. Ha ránéztél volna, akkor azt láttad volna, hogy semmi tinis nincs benne. Épp ellenkezőleg, egy megtermett asszonynak tűnt, mint aki már szült vagy 2 gyereket.

Ha tehát egy 30-as pasi szemet vetett rá, akkor ő nem a középsulis csajt látta benne, hanem egy nőt.

Ellenben tudok neked mutatni olyan csajt is, aki 20-21 évesen testileg, viselkedésileg egy 14 éves kislánynak tűnt. Ez már elég indok lehet egy idősebb pasinak arra, hogy ne válassza, ha nem szereti a "kawaii" csajokat.

Ebből adódóan hülyeség az efebofília meg az összes többi ilyen zagyva kifejezés, mert a férfiak nem kor, hanem testi érettség alapján választanak.

Gyere le a Petőfi sétányra (siófoki bulizóna) kíváncsi leszek, hogy meg fogod-e tudni különböztetni a 18 év felettieket, a 18 év alattiaktól, annyira egyformák.

A biológiai evolúció a férfit arra állította be, hogy fiatal, TESTILEG ÉRETT nőkkel párosodjon. Tehát az nem mentális betegség ha egy nagymellű 16-18 éves lány bejön egy idősebb pasinak. Ellenben ha valaki gyerekkel akar párosodni, akikben SEMMI szexuálisan vonzó nincs, az mentális beteg, ezeknek az agya is másképp működik. A biológiai evolúció nem erre állította be a férfit.

Mellesleg, meglepődnél azon, hogy mennyi idősebb pasinak bejönnek a jóval fiatalabb nők. Egy csaj már 18 évesen - ami nem sokkal több, mint a 16, és még középiskolás korom! - lehet Playmate, akinek aztán a fotóját férfiak milliói fogják imádni.

Hargitai Bea 18 évesen lett Playmate:

[link]

Semmi kivetni való nincs ebben.

Abból adódóan tehát, ahogy beszélsz, két eset lehetséges:

1. Egy incel vagy, akinek bejönnek a 18 körüli csajok, de ők tesznek rád, ezért azokat támadod, akik élvezhetik a társaságukat.

2. Egy irigy nő vagy, akit a pasija elhagyott egy fiatalabb csajért.

2024. febr. 6. 19:10
 25/26 anonim ***** válasza:

Na, közben látom, a moderátor törölte az eredeti #22-es választ.

Ennek fényében már kissé érthetetlen, amit a #24-es kommentben írtam.

2024. febr. 6. 19:13
 26/26 anonim ***** válasza:
A Kérdező kommentjéről van szó, azt törölték.
2024. febr. 6. 19:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!