Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vannak még ilyen fiúk? (Többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyen fiúk? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Olyan fiúkra gondolok akik szeretik a régi filmeket, nem cigiznek, nem isznak, nem járnak mindennap buliba. Írnának kézzel írt levelet a barátnőjüknek, szeretik a természetet és normális kapcsolatra vágynak?

Írjatok nyugodtan:)

-egy tini lány

2023. dec. 4. 17:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
52%

Azt hittem ilyen már csak 35-40 felett van! :D

38/F

2023. dec. 6. 18:05
 22/33 anonim válasza:
Fiú nem vagyok, már elmúltam 35 éves, de a többi feltételnek megfelelek.
2023. dec. 6. 22:28
 23/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok kedves választ:)
2023. dec. 6. 23:10
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

húúh ez elég szűkre szabott halmaz. pont ez a baj a tinikkel hogy pont amikor 0 önbizalmuk van.. akkor szabnak egy ilyen szűk halmazt :D

kicsit ellentmondásos nem?

2023. dec. 7. 00:05
 25/33 anonim ***** válasza:
ismerek ilyen srácot am.. 17 éves ismerősöm, ful rendes
2023. dec. 7. 00:06
 26/33 anonim ***** válasza:

Remélem találsz ilyen srácot. Én a szöges ellentéte vagyok kb.

A normális kapcsolatot akarok dolog még igaz is lehet.

De cserébe kb láncdohányos vagyok, enyhén drogfüggő (nem csinálom folyton, de a gondolatok kisértenek és időről időre elég komoly fogyasztásokba kezdek) a piát mondjuk nem igazán szeretem, attól agresszív és buta leszek meg kiesnek éjszakák és arra se emlékszem hogy jutottam haza.

2023. dec. 7. 04:11
 27/33 anonim ***** válasza:
56%

#24.

Szerintem a kívánt elvárások megnevezése nem "szűkre szabott halmaz", hanem normális neveltetés.😉

2023. dec. 7. 09:31
 28/33 anonim ***** válasza:

zeretik a régi filmeket - pipa

nem cigiznek - pipa

nem isznak - pipa (ha az alkoholistára gondolsz, pár havonta megiszok 1-2 üveg sört főleg baráti grillezések, főtés stb. alkalmával)

nem járnak mindennap buliba - pipa

Írnának kézzel írt levelet a barátnőjüknek - nem pipa, mert senki nem tudná elolvasni :D

szeretik a természetet - pipa

normális kapcsolatra vágynak - pipa

ezt ugyan nem írtad, de a korban összeillés se lenne meg

2023. dec. 7. 13:24
 29/33 anonim ***** válasza:

27-es

az oké hogy normális neveltetés, de ezek olyan kritériumok hogy van ilyenből 3 db ember :D

nemtom ezen mit kell magyarázni. ki az aki sose cigizik, iszik, sportol.. vegán.. a lányokat szereti (feltételezem ez a legfontosabb) intelligens.. meg ugye legyen humoros :D és mindezek után ne legyen Android se.

2023. dec. 7. 15:26
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

meg amúgy legyen 20 milliós autója nem? ne látogassa meg anyucit csak havi 1x :D meg sorolhatnám

azt hiszem mindenki érti mire célzok.

2023. dec. 7. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!