Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még ilyen fiúk? (Többi lent)
Olyan fiúkra gondolok akik szeretik a régi filmeket, nem cigiznek, nem isznak, nem járnak mindennap buliba. Írnának kézzel írt levelet a barátnőjüknek, szeretik a természetet és normális kapcsolatra vágynak?
Írjatok nyugodtan:)
-egy tini lány
Azt a mindenit, telitalálat! Pontosan ugyanez vagyok, amit leírtál, annyit tennék még hozzá, hogy soha nem ittam, nem piáltam, nem cigiztem, (és nem is akarok!) plusz sose jártam bulikra semikor, sehova, nem is akarok.
És igen, régi vágású vagyok, a régebbi filmekért és a klasszikus zenéért odavagyok, és vágynék egy valódi, normális kapcsolatra, de helyette örökké csak belerokkantam lelkileg, és más nem maradt, csak a szívfájdalom és a csalódás a lányokban, sajnos. :(
Még annyit kihagytam, hogy versírással is próbálkozom...
Szerintem viszonylag sok ember nem cigizik, nem alkesz és nem jár mindennap buliba. A régi film és a levélírás meg annyiba kerül hogy megkéred hogy ugyan nézzétek már meg xy filmet meg ha már úgyis ott az a toll...
Meggyőzhető vagyok, elviseled a kígyóimat írok kézzel levelet, deal? :D
Értem mire akarsz kilyukadni de nem hiszem hogy ezekkel sikerülne leszűkíteni a kört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!