Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki hogy már nem szeretnék tovább kőtődni/ barátkozni vele? Részletesebben lent
Sziasztok! Úgymond “nagy” segítségre lenne szükségem, és nem is tudom hogy kihez forduljak ezügyben ilyen érzés még sosem volt bennem, sőt lehet azért is mert nem történt még velem ilyen és ez a legelső.
Na szóval leírom hogy kerek a történet, és hogy miben kéne a segítség. Van egy kedves lány akivel nagyon jól alakultak a dolgok kettőnk között, sajnos én voltam az idióta mert nem próbáltam nyitni felé, kezdeményezni, mind a ketten kedveltük/jük egymást de mivel tartós 3 éves kapcsolatban volt ezért nem is kezdeményeztem mert nem szerettem volna közbe avatkozni, mint később kiderült ő szívesen együtt lett volna velem, azóta lett neki egy új párkapcsolata ami miatt én teljesen magam alatt vagyok, és leginkább az a szomorú számomra hogy ő ettől független ugyan úgy azt szeretné hogy barátok legyünk de én viszont nem akarom átélni mindennap azt a fájdalmat hogy beszélgessek vele, hogy lássam, pedig semmi az égvilágon bajom nincs vele, csak én nem ilyen beállítottságú fiú vagyok aki ilyenkor is simán ott van a másik mellett (ezzel nem is lett volna baj ha nem vonzódunk egymáshoz, amennyiben nem ez történt volna persze hogy mellette maradok mint barát) én olyan fajta vagyok sajnos aki inkább egyedül csendben tovább lép, most teljesen próbálok magamra koncentrálni még több edzésekre járni,mellette dolgozni és szinte mindent kizárok szinte nem is beszélek senkivel sem amióta ez megtörtént mintha átdöfték volna a szívem, ha nem lenne edzés el sem tudnám viselni szinte. Most ott tartok hogy minél lassabban próbálom vele abbahagyni a beszélgetést minden formában, szerintetek ez jó ötlet? Én egyedül csak ezt az utat látom mert nem szeretnék olyan életet élni, amiben mindennap látom és mindennap beszélek azzal a személlyel aki tetszett nekem. Lehetséges hogy azért is veszem ilyen nehezen ezt az egészet mert úgymond ez az első “szerelem” és ezen teszem magam túl a legnehezebben. Egyszerűen nem olyan a beállítottságom meg a személyiségem hogy én ilyenkor mellette leszek végig mint barát ahogy sokan mások, pl ismerőseimre gondolok. Tudtok valami tanácsot adni esetleg? És már köszi ha végigolvastad idáig és meghallgattad a problémámat. Mellesleg 20/f vagyok.
Szintén amit az #1-es írt.
Viszont én fennakadtam azon a ponton, hogy a lánynak 3 éves párkapcsolata volt, de ő szívesen együtt lett volna veled? Akár már az alatt is, amikor kapcsolata volt?
Illetve utána is ahelyett, hogy veled próbált volna összejönni, inkább megint mást választott?
Ez azért szerintem elég sokat elmond róla.
Talán jobban is jársz, ha leépíted...
Nagyon egyszerűen le lehet zárni: egyre ritkábban érsz rá, sűrűbb elfoglaltságaid akadtak. Így szépen, minden faxni, harag nélkül kilépnék és felszabadítanám a vegyértékeimet.
Így ugyanis táplálod az egoját a reménytelen szerelmeddel, viszont a te érzelmeid beszűkítenek, totál értelmetlenül, kilátástalanul lekötnek.
Elegánsan kitérni, nyitni kifele, lekötni magad mindenféle programokkal.
Hogy barátja van, de veled is hetyegett volna, aztán meg ismét nem téged választott? Elég hitvány kis portéka, akit túlidealizálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!