Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vannak még ilyen fiúk? (Többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyen fiúk? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Olyan fiúkra gondolok akik szeretik a régi filmeket, nem cigiznek, nem isznak, nem járnak mindennap buliba. Írnának kézzel írt levelet a barátnőjüknek, szeretik a természetet és normális kapcsolatra vágynak?

Írjatok nyugodtan:)

-egy tini lány

2023. dec. 4. 17:17
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
82%
Szerintem amúgy vannak így többen! Én is ilyen vagyok az ivás kivételével meg vízipipázok de cigizni nem cigizek.
2023. dec. 4. 22:11
 12/33 anonim ***** válasza:
40%
#11: Szóval csak vízipipázol, ami kb. azonos kategória a cigivel, meg piálsz, de azért szerinted te olyan vagy. :D
2023. dec. 4. 23:03
 13/33 Hyron válasza:
82%
Igen, úgy látom vagyunk egy páran csak mint észrevettem a környezetemben is, akiknek van még értékrendje és gerince azt ez a világ és a trendek enyhén szólva kidobta magából és így meg maradtunk többnyire magunknak meg a hobbijainknak (nekem az autóm maradt :D). Tippet, hogy neten kívül, természetes módon hol tudsz találni hozzám/zánk hasonlót nem tudok nagyon mondani mert mi is bele vegyulunk a hétköznapokba.
2023. dec. 5. 01:33
 14/33 gabor49 ***** válasza:
0%
na a mai fiuk között olyat nem találsz max középkorú vagy meg idősebb férfit
2023. dec. 5. 05:23
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is ilyen vagyok.
2023. dec. 5. 06:02
 16/33 anonim válasza:
34%
#12:nagyon nem értesz az ilyen dolgokhoz látszik! A vízipipa egyáltalán nem ártalmas az csak gőz és nem lehet letüdőzni! Inkább hagyd hogy ha nem érted! Úgy hogy igen az iváson kívül minden stimmel, de azt sem csinálom kb még havonta sem! 🌚😂
2023. dec. 5. 06:51
 17/33 anonim válasza:
34%
#12: vízipipa egy, a középkori Egyiptomból eredő dohányzási mód, melynek dohánymentes változatai már jóval Amerika Kolumbusz Kristóf általi felfedezése (1492) előttről ismertek. Mai formáját valószínűleg a Szafavida Birodalomban nyerte el. Alapvetően az iszlám világ utcai kultúrájának része, de ma már az egész világon elterjedt, hiszen mindenütt kedvelik könnyed, változatos ízvilágát
2023. dec. 5. 06:55
 18/33 anonim ***** válasza:
53%
Jelen
2023. dec. 5. 22:49
 19/33 anonim ***** válasza:
53%
Nem, nem esélytelen. Amiket felsorolt, én is ésctöbben képviseljük. Bárcsak ilyen lány írna nekem... A kérdező egy olyan lány lehet, aki csillagként világít és ad példát a többiek közt. F
2023. dec. 6. 16:09
 20/33 anonim ***** válasza:

Kedves #19. válaszadó! #5. vagyok.

Együttérzek veled, sajnos nekem úgy tűnik (TAPASZTALAT!), hogy inkább a normális lányokból van ma már TÚLSÁGOSAN kevés, az olyan lányokból, akik "csillagként világítanak" ebben a sötét, pokolias világban, és nem a rosszfiúkra vágynak! Bárcsak ne így lenne...

2023. dec. 6. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!