Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyzet megoldása? (Kifejtés lent)
A barátnőmmel lassan fél éve vagyunk együtt, köztünk minden oké, de a környezetben vannak nehézségek. Az első baj az, hogy a családja eléggé zárkózott, és bár alapvetően kíváncsiak rám, mégsem nagyon engednek be maguk közé mást, ezért eddig nem voltam náluk. Ez annyira még nem is lenne baj, de sokszor a barátnőm nem kap tőlük pénzt, hogy elutazhasson hozzám, ami így egy ellentmondásos helyzet, mert ő se tud jönni, meg én se tudok menni. Arról (tudtommal) szó sincs, hogy elleneznék a kapcsolatot, de mégis néha megmakacsolják magukat, ami az én pénztárcámra van kihatással.
Ti mit tennétek? Hogyan oldanátok meg a helyzetet?
Ha 16 elmúlt, akkor tud diák munkát vállalni. Ha egyszer elmegy, már megvan az utazásra az összeg.
Feltéve, ha elengedik. Mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!