Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés? (homo)
2 nap múlva leszünk 1 évesek a barátommal , és azt tudni kell hogy én a nyár elején vissza költöztem Angliába a szüleimhez , mert eddig a nagyszüleimnél éltem Magyaroszágon.
Úgy néz ki hogy egy ideig nem is fogok vissza menni Magyarországba , ezért kirepül hozzám a barátom az évfordulónk miatt meg a születésnapom miatt is.
Viszont az a baj hogy nálam a távkapcsolat nem nagyon működik , tudom hogy meglehet oldani csak attól félek hogy elhanyagolnánk egymást stb. Megbántani sem akarom meg semmi ilyesmi , mert nagyon szeretem , de már egy ideje ezen gondolkodom , hogy mi is lenne a helyes döntés.
Szerintetek?
16F
Nem biztos, hogy a #Kérdező kapcsolatában igazad van. Szerintem csak fél attól, hogy balul sül el, hisz elvileg a barátja is 16 éves és túl sok függ(het) a szülőktől még legalább 1-2 évig.
12, ne erőltesd. Ezen a az oldalon a távkapcsolat már eleve off, mindegy mennyi idős. Ha valami kisebb gond van, már szakíts, az mindegy hogy minden más jó.
Ja és ha egy apró kis kétely merül fel, mert fiatal és egy kicsit elbizonytalanodott akkor is szakíts mert nem bízol benne nem szereted stb....
Nem biztos, hogy a fiú egyébként bármennyire is elgondolkozott volna a szakításon.
Együttérzésem a kérdezővel.
Én is hasonló helyzetben vagyok. Csak kicsivel komplikáltabb a dolog. https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
Szerintem az lenne életed eddigi legnagyobb hibája, hogyha feladnád és szakítanál vele. Ha nincs más megoldás, maradjon a távkapcsolat és 3-6 havonta való találkozás, és ahogy betölti a 18-at, kiköltözhet szülői engedély nélkül is.
"Ezen a az oldalon a távkapcsolat már eleve off"
Itt most arról van szó, hogy a kérdező szerint eleve off.
A kamaszkori kapcsolatból igenis lehet párkapcsolat. Még pedig nagyon jól működő párkapcsolat. Ezt a környezetemben már jó néhány esetben láttam/tapasztaltam. Legyen bármilyen szexuális orientációjú a pár. A húgomék 14 éves koruktól (kb. 40 éve) vannak együtt a férjével, míg az egyik unokaöcsém esetében 17 éves korától (kb 26 éve) van együtt a feleségével, a másik unokatestvérem 17 éves korától (kb 10 éve) van együtt a barátjával (homo párkapcsolat)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!