Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van helyes döntés?
2 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal. De azt érzem, hogy nem megfelelő számomra. Ez így lehet sznob lesz, de nem érzem elég intelligensnek magamhoz. Azt érzem, hogy csak vissza-húz engem. Lehet nem én vagyok a világ legokosabb embere, de törekszem. De ő egy cseppet sem tesz azért , hogy okosabb, magasabb végzettsége legyen. Van egy szakmunkás a kezében ami 3-as.
Nekem nagyobbak a vágyaim. Ügyvéd szeretnék lenni, egyetemre menni, lediplomázni. De ha erről beszélek konkrétan tiltakozik, mintha nem akarná.
Nem halad soha sehova, 2 év alatt semmi sikerei nem voltak, nem hozott össze semmit. A jövőmnek jobb lenne egy okos, kitanult fiúval aki haladna. Csak én szeretem őt, de tudom hogy evvel csak elcseszem az életem. Mivel az én fizetésem sokkal több lesz, mint az övé. Ez most nem nagyzolás,szimplán tények. Lényegében én tartanám el őt. Cigizik, én viszont nem. Kértem őt, hogy szokjon le, de meg se próbálta.
Mi lenne bölcs és helyes?
Szörnyen érzem magam a gondolat meneteim miatt...
17l 25f
Nem, nem az a baj hogy melos. Noncs ilyen hogy “csak melos”
Telhje sen egyenrangu munka barmilyen melos munka mint egy ugyved vagy orvos ha tetszik ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!