Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ez volt a helyes döntés?
A volt barátommal 4 hónapja szakítottunk, majd barátokként folytattuk, viszont akkor még nem ment ez. Elég sok minden történt velünk majd volt hogy egy szót se szóltunk a másikhoz. Ő találkozott egy lánnyal, viszont pár hete megkeresett, hogy még mindig szeret és ujra akarja kezdeni. Én nagyon nem akartam, aztan megint kezdtük mind a ketten rosszul érzeni magunkat így.
Arra gondoltunk, hogy azért kereshetett meg mert még mindig fontos vagyok neki, es egyikőnknek se volt jó a másik nélkül, de kapcsolatban most nem tudnánk működni normálisan.
A végén barátokként folytatjuk, ugyanúgy beszélünk és jóban vagyunk. Mind a kettőnknek hiányzik a másik, és igazából barátoknak tényleg jók vagyunk, es mindig akkor romlik el a dolog amikor több lesz közöttünk.
Szerintetek ez a felállás működőképes? Mit gondoltok mitől lehetett ez? (17l 20f)
Az exem megkérte, hogy barátként folytassuk... azóta nem írt vissza.
Am mi volt a szakítás oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!