Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes döntés?
A volt barátommal elég jó baráti kapcsolat alakult ki köztünk az elmúlt 1 évben. Minden megbeszéltünk/megbeszélünk egymással, de ő mostanában elzárkózott. Van egy lány aki nagyon régóta tetszik neki, és én segítettem neki vele beszélgetni, és a lány nagyon kedves volt vele. A baj az, hogy nagyjából egy hete vagyok a tudatában annak,hogy a lány csak kihasználja, és játszadozik vele. Nem tudom, hogy elmondjam-e a fiúnak ezt, vagy ne?
Attól félek, ha elmondom nem hinne nekem, és én lennék a rossz.
Ohh, a Deja Vu...
Szerintem inkább ne tegyél semmit. Vagy próbálj utalni rá hogy neked nem tetszik amit csinál a lány vele.
Ha felszólalsz a másik ellen, csak téged fog baszogatni, és a fiú is megutál merthogy a sz@rt kevered.
Mondjuk itt az is játszik, hogy te nem érezel-e többet iránta. Meg ha hallgatni fog rád, és szakítani fog, akkor mennyi idő alatt zúg beléd.
Első válaszoló:Én csak haverként tekintek rá, de törödöm vele, mert még is csak magmaradt köztünk ez a fajta érzés.
Második válaszoló:Tudom, és az a baj, hogy elégge túl tudja gondolni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!