Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes döntés?
Tehát, megismertem egy fiút akibe beleszerettem, teljesen összeillettünk, minden klappolt, csakhogy egyszer összevesztünk mert ő nem tudott dönteni köztem és egy másik lány között.. Ami miatt (én szerintem) jogosan kiakadtam.
Aztán van egy másik srác akit már régebb óta ismerek és udvarolt nekem, most vele járok,totál belem van esve, es mondta h kizart h elhagyjon meg ilyenek . de sajnos én nem vagyok biztos ebben a párkapcsolatban, hamar beleugrottam az a helyzet :/ Ha ott elhagyom teljesen osszetorne, imsf engem , de nem szeretem ugy ahogy megerdemelne .. Marmint szeretek vele lenni, szeretem is ot, de nem azzal a langolo szerelemmel.. mint a masikat . Meg mindig a masik srac erdekel,vele annyi kozos volt bennunk. Csakhogy benne mar tobbszor is csalodtam, mig a baratomban sose. Ezert o volna a biztos pont szamomra.
Varjam meg mig elfelejtem a masikat es csak ra tudok koncetralni (a mostani) vagy mit kezdjek? 😕
Tudom hogy meggondolatlanul cselekedtem, ne kovezzetek meg :((
16/L
Ha nem szereted a mostani barátod akkor szakíts, neki is neked is jobb lesz így.
Hacsak nem pedálozik nagyon a nagy szerelmed akkor őt is inkább felejtsd el, neki is akarnia kell a kapcsolatot, de jó esély van rá, hogy ő meg veled van úgy ahogy te a mostani barátoddal.
Ha egyszerre két embert szeretsz,
Mindig válaszd a másodikat,
Mert ha az elsőt igazán szeretted volna,
Nem szerettél volna bele a másodikba.
-Johnny Depp-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!