Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés? (homo)
2 nap múlva leszünk 1 évesek a barátommal , és azt tudni kell hogy én a nyár elején vissza költöztem Angliába a szüleimhez , mert eddig a nagyszüleimnél éltem Magyaroszágon.
Úgy néz ki hogy egy ideig nem is fogok vissza menni Magyarországba , ezért kirepül hozzám a barátom az évfordulónk miatt meg a születésnapom miatt is.
Viszont az a baj hogy nálam a távkapcsolat nem nagyon működik , tudom hogy meglehet oldani csak attól félek hogy elhanyagolnánk egymást stb. Megbántani sem akarom meg semmi ilyesmi , mert nagyon szeretem , de már egy ideje ezen gondolkodom , hogy mi is lenne a helyes döntés.
Szerintetek?
16F
Ez legyen a ti döntésetek! Ha valóban szereted és megbízok benne, akkor megoldható a távkapcsolat is. Ha úgy érzed, hogy életkorotokból adódóan, hogy hiába szereted, a megcsalás és annak eltitkolása erősebb rizikó, akkor ülj le beszélni vele erről.
Nem megoldható az, hogy szülői engedéllyel kiköltözzön hozzátok? Ő ezt nem akarja vagy a szülei nem engedik? (Bár kérdés lehet az is, hogy ő veled egyidős vagy idősebb. Ha idősebb, akkor vajon mennyivel.)
Hát figyelj képes vagy rá várni? Ő képes rád várni? Ha te is O is akarja tudna működni.
Minden kezdet nehéz. Gondold át, beszéljétek meg mik a terveitek. Mennyit kéne így maradni távkapcsolatban. Mikor tudtok megint többet együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!