Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti 5 együttlét egészséges?
Figyelt kérdés
2023. máj. 18. 11:03
31/39 anonim válasza:
Létezik olyan betegség, hogy szexfüggőség - szóval szerintem mértéktelenül a szx sem egészséges.
33/39 anonim válasza:
Maradjunk annyiban hogy mások az igények... Az hogy ezt valaki nem tudja elfogadni az az ő szegénységi bizonyítványa. Egyébként persze létezik szexfüggőség, de az is természetes hogy a kapcsolat elején többet csinálják az emberek.
34/39 anonim válasza:
Én elfogadom, ha valaki egész nap szxel, csak akkor ne írjon ki kérdést róla...:D
35/39 anonim válasza:
33-as: most nem azért, de ha valaki sok szxet igényel, az kérdés nélkül csinálja és nem kér róla vadidegenektől megerősítést vagy véleményt...:)
36/39 anonim válasza:
Havi egy együttlét egészséges? :-)
37/39 anonim válasza:
36-os: szerintem ez attól is függ, hogy van-e valami nemi vagy egyéb betegsége azoknak, akikkel az együtt-lét megtörténik. :)
38/39 anonim válasza:
Lehetséges, ez embere válogatja. De alapesetben egészséges. Azt hogy ez mennyi, rajtatok múlik. A baj, ha csak arról szól a kapcsolat.
39/39 Stella001 válasza:
Akkor egészséges ha mindketten akarjátok. Ha mindkét fél évente 1x akarja az is normális. Ha naponta 5x akarjárjátok az is normális. Minden normális, csak az nem mindegy hogy ennek mi lesz a következménye. Valószinű hogy hamar megunjátok, a lánynak hamar megváltozik a teste, a fiúnak meg elmegy a kedve. Bár erre van pár műtét, de azért gondolom az altatás sem a legjobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!