Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti 5 együttlét egészséges?
Figyelt kérdés
2023. máj. 18. 11:03
2/39 A kérdező kommentje:
15 és 16
2023. máj. 18. 11:15
4/39 anonim válasza:
Ha jól védekeztek felőlem napi 5x lehet. Egészségetekre. Ha nektek ennyi az igényetek kit érdekel más mit mond? Másnak meg két hetente 1 és az is normális.
5/39 anonim válasza:
15 és 16 ?! ATYAÉG!!
Már eleve az nem egészséges, hogy ilyen korán kezdtétek, de ha heti 5x csináljátok rendszeresen, akkor hamar ki fogtok égni lelkileg is..!!
6/39 anonim válasza:
Ki erőlteti ezt a sok együttlétet?
Mert ha csak a srác, akkor nem.
De ha mindketten egyformán akarjátok és nem bírtok meglenni egymás teste nélkül, akkor sem egészséges.
Mennyiség helyett inkább a minőségre menjetek!
7/39 anonim válasza:
A kanossági ráta elég durva, amúgy. Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy hogy tudják megoldani ezt a felek ilyen fiatalon.
9/39 anonim válasza:
7-es: igen, nekem is az jutott az eszembe, hogy ennyi tanulás meg ilyen közoktatás mellett hogy jut idejük erre.
Persze az is lehet, hogy a srác csak beakasztja a csajnak, aztán 2 perc alatt letudják valamelyik mosdóban.
10/39 anonim válasza:
Nekem még az is eszembe jutott, hogy ha igazán maximálisan kielégítő lenne az az együttlét, akkor nem lenne szükség ilyen gyakoriságú ismétlésre, hiszen még aki szereti a krémest, az se zabálja s nem kívánja minden nap, ha előtte már jól belakott belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!