Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Átlagosan mennyi ideig tart...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosan mennyi ideig tart egy párkapcsolat tini korban?

Figyelt kérdés
jan. 18. 13:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Valtozo sokmindentol fugg
jan. 18. 13:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Függ attól mennyire akarjátok, mennyit vagytok hajlandóak beáldozni a kapcsolatért, a nehéz időszakokban mennyire vagytok hajlandóak kitartani egymás mellett, a gondolkodásmódotok, a problémamegoldási képességetek, a dolgokhoz való hozzáállásotok, a látásmódotok nagyban hozzájárul a kapcsolat idejéhez. Manapság nagyon hamar eldobják egymást az emberek, nyilván ha ti nem ezt teszitek, esélyetek van hosszabb kapcsolatot kialakítani. Nem azt mondom, hogy maradj egy bantalmazó kapcsolatban, mert azt semmiképp ne tedd, de ha probléma adódik ne a szakítás legyen az első gondolatotok:)
jan. 18. 13:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

1-2 héttől 2-3 évig.

12 éves tini vagy 17?

jan. 18. 13:52
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

X = 6 hó

σ = 3 hó

jan. 18. 13:53
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Természetesen nincs erről adat, többek között azért is, mert szimplán irreleváns.
jan. 18. 14:26
 6/14 anonim válasza:
79%
Hát nekem 20 éves korom körül volt sok fiatalabb lány barátnőm és max 1-2 hónap volt mind. Minden nagyon jó volt aztán találtak más palit és egyik napról a másikra vége lett. Volt amelyik bolond volt aztán azért nem tartott sokáig, de azóta sok ilyen sztorit hallottam tehát alapjáraton bolondok sokan. A leghosszabb egy év volt. Tehát én szt mondanám max egy év vagy pár hónap a jellemző. Ha már két évig elmegy az nagyon ritka.
jan. 18. 20:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 4-5 hónapot mondanék de ismerek 1 hetest és 3 évest is, ezért az átlag szám nem nagyon mond semmit
jan. 18. 22:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Változó 3-6 hónap

De lehet 1-2 nap vagy 1-2 hét

Átlagosan 2 hónap

jan. 19. 01:55
 9/14 anonim válasza:
100%
Apám mondta, a tiniszerelem nem örökké tart. Egy héttől akár egy évig is tarthat, de ehhez már fentebb le volt irva néhány infomorzsa. Velem ugyanez volt, egy héttől kb fél évig voltak ezek a szerelmek. A jellemfejlődéshez sokat hozzátett, mert ezekből rengeteg tapasztalatot nyertem. Nagyritka eset az, akik évek multán is együtt vannak. Ismerek olyanokat, akik kb. tizedik óta vannak együtt úgy, hogy öt éve végeztek a gimivel.
jan. 19. 10:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha tippelnem kéne, akkor átlagban pár hónap szokott lenni.
jan. 19. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!