Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A párkapcsolatok ilyen átlagos...

A párkapcsolatok ilyen átlagosak, szürkék?

Figyelt kérdés
Minden kapcsolat ennyire közhelyes? Első randin: kávézás, 2.mozi és csók. 3.étterem (és szex) Azt veszem észre, hogy egy kaptafára készül minden kapcsolat. A 10-en, 20-on éves FIÚK (mert ők NEM FÉRFIAK) valahogy nem értenek a romantikához. Sablon szerint élik a kapcsolataikat. A lányokra, a barátnőjükre valójában nem is kíváncsiak, talán azért sem, mert átalában nincs is bennük semmi közös. Nincs közös érdekődésű körük, témájuk. Erőltetett az egész dolog, a játék csak arra megy ki, hogy legyen lefektessék egyszer, vagy biztosítva legyen a rendszeres szex és mindezek a körítések, a randik csak szükséges rossz dolgok, amiken túl kell lenni. Ne igazán tudnak szerelmesek lenni, örülnek, ha végre összejön egy átlagos vagy szép lánnyal egy kapcsolat, de egyébként tök mindegy, hogy ki is az a lány...

2015. febr. 26. 17:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. febr. 26. 17:38
 2/13 anonim ***** válasza:
71%

Hát nekem egyáltalán nem ilyen a kapcsolatom. Számomra nagyon romantikus és megható történet ahogy összejöttünk, és imádjuk egymást, a legtöbb dologban egyezik a véleményünk, és nagyon jól megvagyunk.

20/L

2015. febr. 26. 17:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Gratulálok, sikeresen kifogtad a világ legnagyobb tahóit, ennek eredményeképp huszonéves korodra megkeseredtél. Találj magadnak egy 70+-os pénzes faszit, ő majd boldoggá tesz, és csak te fogod érdekelni.
2015. febr. 26. 17:40
 4/13 anonim ***** válasza:

Akkor te rossz embereket veszel észre, vagy rosszakkal ismerkedtél eddig. Én huszonéves vagyok, mégis van bennem fantázia, és kreativitás.

Amúgy még kérdeznélek: nem lehet, hogy csomó embernek csak a pénz szűke miatt nem lehet sajnos fantáziája? Majdnem mindenhez pénz kell a mai világban. Vinnék ők, ide-oda, de miből? Illetve: miért csak a férfi dolga a programok állása/kitalálása? o.O

2015. febr. 26. 17:42
 5/13 A kérdező kommentje:
Itt nem a programok kifizetéséről van szó, és nem is a kreativitás hiányán. Hanem hogy egyszerűen csak a szex lényeg, a többi csak a "kötelező körök" amiken legyünk túl minél egyszerűbben. Persze vannak ellenpéldák, de a többség ilyen, nem csak saját tapasztalat alapján. 30-on túl változik meg a helyzet. Akkor már a férfiakat érdekel más is, nem csak a szex.
2015. febr. 26. 17:48
 6/13 anonim ***** válasza:
De miért lenne baj, ha valaki szeret szexszelni? Ne csináljunk már úgy, mintha a nők nem szeretnék a szexet. Ez önbecsapás. Nagyon fontos a minőségi, gyakori szex. Ez nem korfüggő. Az már más kérdés, hogy valakinek csak a szex a célja, és ez elég neki. Akkor ő érzelmileg/szellemileg elég sivár ember. De nem szabad a szex számlájára írni ezt, főleg nem azért, mert néhány emberrel ezt tapasztaltad. Nagyon jó dolog a szex, nem kell ezt ecsetelni.
2015. febr. 26. 17:56
 7/13 anonim ***** válasza:

Azért látod ezt a tapasztalataid alapján is,mert akik nem ilyenek,mint amit leírtál,nekik esélyt sem adsz le merem fogadni...

Csak mert nem "helyesek"...

Én például mindig is komolyat szerettem volna,de soha nem jött össze az életemben,mert esélyt sem kaptam egy nőtől sem soha.

Pedig nem vagyok csúnya,adok magamra,ápolt vagyok,és teljesen kulturált módon közeledek feléjük.Ja és udvarolni is tudok rendesen,csak nincs kinek megmutatnom...

23/F

2015. febr. 26. 18:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Persze, hogy jó dolog a szex. De akkor kezeljük helyén a dolgokat, és beszéljük meg, hogy ez egy szexkapcsolat, és akkor mindenki eldönti, hogy neki ez elég-e. De sajnos azt látom, hogy kifelé meg egymás felé eljátszanak mást, egy rózsaszín mázzal bevonják az egészet. Közben meg hazugság az egész. Igazából csak egy jónő kell a szexre, de hát ha már van nekem, használjuk ki más előnyeit is. "Addig sem vagyok egyedül", "anyám is örül, hogy van barátnőm, tehát nem vagyok meleg, lesz unokája egyszer" "felvághatok a haverok előtt is hogy milyen csajom van" "anyám helyett főz vmit nekem"
2015. febr. 26. 18:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van, de a "nem helyesek"-et nem azért koptatom le, és más lányok sem azért teszik, mert "beképzelt qrvák" vagyunk, hanem egyszerűen akhez nem vonzodom, azt nema akrom becsapni, áltatni 1 percig sem h lehet esélye.
2015. febr. 26. 19:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Üdv. az Életben. Az egész egy nagy közhely. Megszületsz. Tanulsz. Dolgozol. Családod lesz. Megöregszel. A gyerekeid felnőnek. Aztán meghalsz. Pápá! ;)
2015. márc. 1. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!