Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagy igényeim vannak a párkapc...

Nagy igényeim vannak a párkapcsolatok terén?

Figyelt kérdés

Szerintem teljesen normálisak, és emberiek. Miért legyen valakivel együtt, aki máshoz illik? Én csak egy olyan lányt szeretnék magam mellé, akivel megoszthatom a lelkem, az érzéseim, a testem. Akivel együtt nevetünk egy rajzfilmen. Akit megcsólokok, miután este 8-kor hazaértem az egyetemről. Akire ha ránézek, és ő is rámnéz, elfog minket a vágyakozás. Aki a szexet nem egy röpke pillanatnak, hanem az emberi élet egyik kiteljesedésének tekinti. Aki laza, nem problémázik, és nem kapja fel a vizet egy rossz viccen vagy egy kisebb nézeteltérésen. Akivel együtt élvezhetjük a zene által nyújtott szabadságot. Aki mellett öröm felkelni.

Ez nem panaszkodás, szimplán csak nem értem, miért nagy igények ezek? 18 éves vagyok, és lehetett volna már barátnőm, de sajnos még soha nem sikerült olyan lánnyal találkoznom, akire azt mondhatnám hogy igen, érte érdemes, és ez kissé elszomorít. Nem, nem nézek ki szarul, sőt, egyesek szerint nagyon helyes vagyok. Nem, nem vagyok igénytelen. Nem vagyok magamba forduló, sőt, mondhatni attól golyózok be ha nem tudok beszélgetni.

Miért mondják hogy nagyon az igényeim? Miért menjek bele kényszerkapcsolatokba, ha nem érezném magam jól az illetővel?

2014. okt. 1. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
nem nagy! nekem is ez az igényem :)
2014. okt. 1. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem is hasonló igényeim vannak

bár én azért elvárnám, hogy felkapja a vizet egy rossz viccen, elvégre ez lenne a lényege

2014. okt. 1. 21:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem csak én gondolom úgy, hogy ez a normális. Sajnos lassan kezdi a mindennapjaimat elszomorítani, hogy nem találok senkit sem. Hálistennek nagyon sok barátom van és kiváló kapcsolatteremtő vagyok, ők megmentenek a rossz érzéseimtől. :)
2014. okt. 1. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Nah igen, ritkák vagytok, ezért nem ilyen a lányok többsége. Mert a bő 70%-nak a vadság és hülyeség kell még ilyenkor. Persze ez jó szűrő lehet, mert a minden idiótaságtól mentes, értelmes kis csoport nem arra hallgat, hogy "mi kell a népnek", hanem hogy ő milyen és mit lát jónak. Ezek vonatkoznak mindkét nemre.

Én csak javasolni tudom, hogy ne add alább, bár én minden tekintetben tapasztalatlanabb vagyok nálad, de ez csak az én meglátásom.

2014. okt. 1. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne keresd azt a lányt aki tökéletes lenne számodra. Hidd el érezni fogod hogy ki az, csak ne zárkózz el senki elől, lehet attól mert elsőre nem a te zsánered attól lehet pont ő lenne az akit tudnál szeretni hiszen meg ismernéd igazából milyen is bár a viselkedés szituáció adja, lehet az első benyomás nem a legjobb de csalódhatsz pozitívan. :) És igazán nem nagyok az igényeid. Sok sikert.
2014. okt. 1. 21:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha van itt debreceni vagy környékbeli lány, aki ugyanezt szeretné egy fiútól, akkor nyugodtan írhat, akár ide is, és írok neki privátot.
2014. okt. 1. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem nagyok ezek az igények,jó,hogy van egy szint.Én is ilyemsire vágyom,csak fiúban.Bár már nem vagyok olyan fiatal.
2014. okt. 1. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!