Egyetemi gólyatáborokban szoktak kialakulni tartós párkapcsolatok?
Figyelt kérdés
2014. jún. 14. 11:58
2/5 anonim válasza:
Az alatt az egy-két nap alatt nem tudsz úgy megismerni egy másik embert, hogy egy tartós kapcsolatot megalapozz vele. És senki nem is megy oda azért, úgyhogy annyira nem is nyitottak rá. Kalandokra viszont jó.
3/5 anonim válasza:
ez attól függ, hogy milyen jellegű a tábor, és milyenek az emberek ott. Nálunk pl egyáltalán nem volt össze-vissza szexelés, meg egyéjszakások. volt persze buli, de a hullarészegség sem volt jellemző. Két pár jött össze, akik azóta is együtt vannak (közel egy éve). Szerintem, ha épp megtlaálod a szerelmet, teljesen mindegy hol vagy. :)
4/5 anonim válasza:
Ott megismertem valakit, vicces neve volt, Kalinkának hívtuk.
Két évig voltunk együtt, de akkor szakítottam végleg vele. Azóta is rengeteget gondolok rá, de már túlléptem rajta, és ő is énrajtam.
5/5 anonim válasza:
én anno nem mentem el a gólyatáborba, meg hát gépészek... elég durva szokott lenni, főleg ivászat téren. Én meg sose szerettem a piát, az meg úgyis csak arról szól, bárki bármit mond. És hát ilyen körülmények között akarsz te tartós kapcsolatot? Gondold csak át még 1szer ezt
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!