Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A párkapcsolatok ilyen átlagos...

A párkapcsolatok ilyen átlagosak, szürkék?

Figyelt kérdés
Minden kapcsolat ennyire közhelyes? Első randin: kávézás, 2.mozi és csók. 3.étterem (és szex) Azt veszem észre, hogy egy kaptafára készül minden kapcsolat. A 10-en, 20-on éves FIÚK (mert ők NEM FÉRFIAK) valahogy nem értenek a romantikához. Sablon szerint élik a kapcsolataikat. A lányokra, a barátnőjükre valójában nem is kíváncsiak, talán azért sem, mert átalában nincs is bennük semmi közös. Nincs közös érdekődésű körük, témájuk. Erőltetett az egész dolog, a játék csak arra megy ki, hogy legyen lefektessék egyszer, vagy biztosítva legyen a rendszeres szex és mindezek a körítések, a randik csak szükséges rossz dolgok, amiken túl kell lenni. Ne igazán tudnak szerelmesek lenni, örülnek, ha végre összejön egy átlagos vagy szép lánnyal egy kapcsolat, de egyébként tök mindegy, hogy ki is az a lány...

2015. febr. 26. 17:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

imádom ezt a csajt, vagy csávót, legyen akárki is, mert sok jót mond. :)

30-on felül is vannak olyan férfiak, akik nem változnak, ne a korhoz kösd már ezt, hanem egyénekhez inkább, és ne általánosíts azért, mert minden korosztályban van ellenpélda sok sztem, mondjuk lehet, h többségben vannak az ilyenek, akikről te írsz, de akkor is.

én pl. lemondtam volna jó ideig sztem a szexről egy csajért, de a más előnyökön én besz**tam. :DD nagyon nagy, és tényleg sokan erre használják, meg ezek jó példák voltak

10-es: ezeket a dolgok ki lehet színesíteni szépen, és ki is kell, ha jót akarsz magadnak :)

2015. márc. 1. 01:39
 12/13 anonim ***** válasza:
81%
az emberek nagyrésze agyhalott és azt hiszik olyan egy kapcsi ami az éjjelnappalbudapestben meg a valóságshowban megy... felszines emberek a felszines embereket keresik, ő bajuk.
2015. márc. 1. 06:04
 13/13 anonim válasza:

Nem mondasz hülyeséget egyáltalán, de mint minden dologban, itt is van kivétel természetesen. Az más kérdés, hogy sajnos ma már szinte az számít kivételnek, ha nem ilyen vagy, de mindenki komoly kapcsolatra vágyik, sokan csak megjátszák, hogy ők így is boldogak.

Aki meg csak szexet keres, úgyis kiég 30-35 évesen, utána meg rájön, hogy nincs senkije, és jó lenne már valami értelmes kapcsolat.

Én is látom, hogy nagyon sokan így gondolkoznak, de szerintem nem ez az egészséges ... Ismerkedj, és akin látod hogy csak pénzre meg f***ra megy, azt hagyd ott rögtön, az ilyenek nem érnek meg annyit, hogy az idődet pazarold rájuk.

Amúgy a lányok sem különbek, ha romantikus vagy az a baj,ha nem , akkor az, ha kedves vagy hozzájuk, akkor meg csak barátnak tekintenek. Nyilván ez sem igaz, és nem szabad általánosítani, de mindenkinek van szeme, és látja, mi zajlik maga körül. Az ilyenekkel nem is kell foglalkozni.

Közhely, de ne add fel, türelemjáték csak az egész. Kevés "rendes" lány van, DE VAN :D Csak jól elrejtőznek :P

Remélem minél hamarabb megtalálod a neked valót :)

2015. márc. 1. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!