Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé de félek hogy átfog verni inkább hagyjam?
Teljesen ki vagyok tőle..én még suliba járok ő meg már nem. Most is van barátom de sajnos egyszer megcsaltam vele és az a baj hogy azt hittem megfogom bánni de nem (azóta szakítottam a barátommal)
Csak rá gondolok annyira férfias..és a jelleme is. Hogy semmi félelem nincs benne teljesen határozott..és úgy tud irányítani hogy nem erőszakos, egyszerűen jól bánik velem és folyton hiányzik..
Na de az a baj hogy nekem bűzlik valami vele. Túl jó a szövege..túl intelligens. És van egy olyan érzésem hogy ő egy nőcsábász amúgy..úgy is néz ki..még a nők is utána fordulnak mindig..engem is elég hamar felszedett pedig én nem adom könnyen magam 3 barátom volt összesen . Leinformáltam és tényleg sok barátnője volt.
Éppen ezért most ilyen 50-50 hogy hagynám e ezt ami most van köztünk csak szex meg a “móka”
még beszélgetni is egy élmény vele és minden más is..de most jött el az a pillanat hogy valahogy azt érzem hogy nem szabad benne megbízni..de mégsem tudok dönteni mi legyen.
Sokszor nem is tudom mit csinál a szabadidejében, semmit nem köt az orromra..nem számol be a napjairól.
Mintha mindig csak a pillanatban élne. Van pénze de nem árulja el honnan..úgy nem tudok róla szinte semmit hogy 3 hónapja találkozunk.
És a furcsa hogy úgy bánik velem ahogy azt akarom..nem tetszik ez nekem..mert kb ő irányítja ugy az életem hogy igazából konkrét dolgot nem mond.
Félek hogy túlságosan bele esek és közben a másik barátom meg békülni akar. Az egyik barátnőm már “viccből” mondta hogyha neked nem kell én elfogadom..de ez idegesít. Egyszóval túl szép hogy igaz legyen de nem is tudom mit csináljak..és kicsit idős is hozzám.
18 ő meg 27….nem tudom egyszerűen mi legyen. Hagyjam csak meg mert lehet több mint amire gondolok vagy egy az egyben küldjem el mert félek hogy megcsal-átver.
“Most is van barátom de sajnos egyszer megcsaltam vele /…/ (azóta szakítottam a barátommal…”
Döntsd el, hogy most is van-e, vagy nincs.
Először ebben kéne dűlőre jutnod magaddal.
Nőj föl.
A pénz miatt úgyis mellette fogsz dönteni szóval ez nem szerelem és nem is lesz az. A barátnőd is felismerte ezt.
A kornak az egészhez semmi köze nincs. Mivel van pénze ne gondold hogy melletted nem lesz más neki.
Azert felsz a megcsalastol mert magadbol indulsz ki..
Attol meg nem mindenki olyan mint te, szoval lehet, hogy a srac normalis
Sajnálom a barátodat. Őszintén...
A másik pasi, akiért otthagytad csak k*rni akar.
Még szencse, hogy a barátod békülni akar, a helyedben örülnék, hogy még kellek neki...
"Most is van barátom" "Szakítottam a barátommal"
Akkor van vagy nincs?
Tudja, hogy megcsaltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!