Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Legyek vele vagy hagyjam? Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek vele vagy hagyjam? Nem tudom mit tegyek.

Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátommal összejöttünk pár napja. Ő sokáig szerelmes volt belém, és szeretett. Én sosem voltam szerelmes belé, de nagyon szeretem. Hihetetlen közel állunk egymáshoz, mindent tudunk a másikról. Viszont én ahogy összejöttem vele, elkapott az az érzés hogy nem vagyok szabad. Sok fiú barátom van, és tényleg csak barátok, meg tudom különböztetni a barátságot a szerelemtől. Persze, jó érzés hogy tartozom valakihez, de mégsem..valami nem jó...Boldog vagyok vele, tényleg, jól elvagyunk, de sose voltam és nem is vagyok belé szerelmes. Viszont nagyon szeretem. 15 éves vagyok, ő lassan 18. Nem tudom i tegyek, maradjak vele, és legyen bezártság érzetem , viszont mellette egy kis boldogság is, hogy tartozom valakihez, vagy pedig szakítsak és legyek szabad, de féltékeny ha van valakije? Mit tegyek? Nagyon nem tudom, segítsem valaki..

2016. aug. 27. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
A tanács döntött Józsi nem jutottál tovább nem lehetsz együtt Annával ._.
2016. aug. 27. 20:23
 2/4 zsombor1969 ***** válasza:
Már pár helyre leírtam, de szerintem nem a szerelmet kell keresni egy kapcsolatban, hanem a szeretetet. (alias "ne menj a farkad után") Ha úgy gondolod, hogy 20 év múlva is szeretni fogod, akkor hajrá :)
2016. aug. 27. 20:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Sok dolog van ami nem tetszik benne. Nagyon sok, és van ami konkrétan taszít. Nem tudom mit tegyek.
2016. aug. 27. 20:33
 4/4 anonim válasza:
Szia! Hasonló storym van, ha rám hallgatsz akkor maradsz mellette és idővel megszereted! Semmiképpen se hagyd el, mert piszottúl bánni fogod! ;)
2016. aug. 29. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!