Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, nem fejlődik a kapcsolatunk, nem jutunk egyről a kettőre. Mit tegyek? Hagyjam el vagy legyek még türelmes?
Nem úgy tűnik, mint aki megszakadna az igyekezetben, hogy együtt lakjatok.
Szerintem halogat, jó neki így minden ahogy van.
Ne építs egy ilyen emberre...
Nézd, a te személyiséged egészen más, mint az övé: ő nem a karrier-fronton képzeli a fejlődést, mint te, hanem a spirituálison. Szóval ha el akarod cseszni a dolgokat, akkor annak épp az a módja, hogy megpróbálod a saját képedre formálni - hasonlóvá tenni - azt az embert, akinek az a feladata, hogy kiegészítsen téged. Ez pedig biztos bukás.
Pedig a leírásod szerint épp összeillenétek.
Szóval inkább örülj neki, hogy ő NEM OLYAN, mint te.
Előttem lévő leírta, nem vagytok egyforma személyiségek.
Én is hasonlóan gondolkodom mint te, nem maradok egy rossz munkhelyen például, ha van jobb lehetőség is. 7 munkahelyem volt eddig, majdnem mindig előrelépés volt a váltás, a jelenlegi pedig abszolút előlrelépés.
Van aki elvan a langyos poshadt vízben, és van aki ha meglátja a lehetőséget akkor mindent megtesz érte, fejlődik, tanul, előrébb lép.
Nem vagytok egyformák, nem egyeznek a távoli céljaitok... De te döntesz ebben is hogy neked ez megfelel e....
Én is vallásos vagyok, de még mennyire... :D azért ez nem gátolna abban, hogy 30 körül már elkezdjek valami komolyabb élete. Én 21 évesen már férj voltam.
Ez az eljön az ideje duma nem sok jót ígér.
"Mester sokat kel még várnunk, hogy a dolgok jobbra forduljanak? Igen. HA várunk, akkor sokat."
Az, hogy szépen szelíden elmondod,hogy szeretnéd látni a következő lépéseket, nem zsarolás, nem játszma, tök normális emberi igény.
Ha meg nincs, akkor nincs közös jövő se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!