Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagy probléma vagy működhet így is a kapcsolatunk?
a barátom 25 éves, én 20/L vagyok.
a gond az, hogy az ő szülei már várják, hogy elköltözzön otthonról, nagyon megörültek, hogy összejött velem a barátom, már kb az esküvőnket tervezgetik, közös nyaralásra hívtak, bemutattak a nagybácsinak,unokaöccsnek, nagymamának mindenkinek..
viszont az én szüleimnek meg én még a pici kislánya vagyok és még azt se tudják elfogadni, hogy párkapcsolatban élek, hanem mindig elvicceskedik a dolgokat, azt mondják hogy úgy se ő lesz majd a jövőbeli párom még nem is tudhatom mit akarok ilyen fiatalon stb stb
Csak akkor van probléma, hogy a józan megfontoláson is túl hagyjátok, hogy a szülők belefolyjanak a kapcsolatotokba. Tiszteld a véleményüket, fontold meg a tanácsaikat, de a döntéseitekben kettőtöké legyen a főszerep.
A részedről csak annyi kell, hogy jól fontold meg a döntéseket, ne csak a lelkesedés, a szerelem, hanem az ész is vezessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!