Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a szünetnek?
Nincs értelme, sőt, káros. Nagyon rosszat tesz az önbecsülésednek.
A srác szépen átvert téged, és egy rakás csajjal kavart a hátad mögött, ill. eleve nincs meg a bizalom.
Ezt úgy lehetett volna rendezni, hogy mindent bevall, megbánja, téged választ, te megbocsátasz neki, és ő minden más csajjal megszakítja azonnal a kapcsolatot, és eskü, hogy soha többet. De ebben se hinnék nagyon, mert kutyából nem nagyon lesz szalonna, szóval csak elméleti szinten.
A helyedben lezárnám a dolgot, megmondanám, hogy bocsi, de átgondoltam magam, én ennél értékesebb vagyok, és ezt velem nem lehet eljátszani. Itt a te cuccod, kérem az enyémet, és felejtsük el egymást. Ha hattyú halálázik, akkor mond meg neki, hogy semmi baj, biztos talál egy lányt, aki megvigasztalja.
Ne hagyd, hogy így manipuláljon!
Ha lenne már gyereketek, meg nem tudom, akkor megérteném az agyalást, de így...
Senkit sem lehet megváltoztatni.
Éretlen, ilyen a természete. Minden nőt meg fog csalni.
A szünet arra van, hogy ha nem talál jobbat, akkor legyen talonban valaki, míg lesz.
Csajozott, és csajozni is fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!