Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogosan vagyok mérges a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok mérges a barátomra, ha nem szakít rám elég időt? Bukóság hidegen kezelni őt?

Figyelt kérdés

Múlt héten beszéltem a barátommal arról, hogy több időt és kommunikációt szeretnék. Néhány napig jól működött, de aztán minden visszatért a régi kerékvágásba – nem volt borzasztó, de nekem nem elég. Holnap a barátai társaságában utoljára táncol egy bálon, és meg akartam nézni. Egy barátja még „megsúgta” neki, hogy meg kellene hívnia engem is, és végül meg is tette. Örültem neki, minden rendben volt.

Ezután javasoltam, hogy pénteken találkozzunk. Először azt mondta, hogy valószínűleg jó lesz, de később lemondta, mert nem érzi jól magát, és inkább edzeni akar, hogy elkerülje a téli depressziót. Ez nem az első alkalom, hogy lemondja vagy teljesen beosztja a hétvégét. Elegem van abból, hogy mindig úgy érzem, „meg kell győznöm” őt, hogy időt szakítson rám. Nem akarok csak akkor fontos lenni, amikor már mindennel végzett. Írtam neki, hogy ez az egész az őrületbe kerget, de úgy tűnik, igazán nem érti meg.

Szeretem őt, de vannak határaim. Nem akarok szakítani, de ez így nem egészséges kapcsolat. Holnap elmegyek a bálra, de igazából nincs hozzá kedvem. Felajánlotta, hogy elvisz kocsival, de most még ezt sem akarom elfogadni. Túlreagálom, vagy jogos, amit érzek? Folyton az történik, hogy nincs ideje vagy az utolsó pillanatban lemondja, és már nem érzem magam igazi barátnőnek, inkább valakinek, akinek meg kell „érdemelnie” az együtt töltött időt.

Egyszerűen nem tudtam ma vele normálisan kommunikálni, hidegen válaszoltam, mert ez lebeg a szemem előtt. És őszintén még nem volt kedvem beszélni vele erről, mégha tudom, hogy muszáj lesz. Egyenlőre viszont szeretnék egy kicsi távolságot. Attól félek viszont, hogy a végén én jövök ki a szituációból hisztisen, de egyszerűen nem tudod jó arcot vágni hozzá.

Három hónapja vagyunk együtt. F/17 L/18

ma 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha mar egy friss kapcsolatban is ennyire nem akar talalkozni, időt szanni rád ez később is csak rosszabb lesz
ma 18:08
 2/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ez a fickó nem a barátod, csak valaki, aki - jobb híján - veled tölti az ideje egy részét., meg villog a haveroknak, hogy neki nem kell fényesíteni a bránert, mert van csaja.
ma 18:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
"és inkább edzeni akar, hogy elkerülje a téli depressziót" - A legnevetségesebb az egészben, hogy ilyen sz@r kifogásokkál ráz le. Már nem azért, de ha lelki nehézségeim vannak, akkor a páromhoz fordulok, nem pedig elnyomom magamban az érzést valami mással... Szerintem utoljára próbálj meg beszélni vele, ha pedig nincs változás, inkább lépj le, mert nem elég érett egy kapcsolathoz.
ma 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hülye kifogása van neki. (mármint a srácnak)
ma 19:08
 5/8 anonim válasza:
89%
Szakíts és meglátod, mi fog történni. Bármikor ki lehet békülni, ha mindkét fél akarja. Erövel úgy sem tudod öt magadhoz láncolni. Tudom, hogy nehéz, mivel én is hasonló helyzetben vagyok sajnos.
ma 19:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem adj neki egy utolsó esélyt, beszélj vele, aztán majd lesz, ahogy lesz.
ma 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok komoly gond van itt... és bennem felmerült a kérdés, hogy visz el ő kocsival 17 évesen?
ma 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"inkább edzeni akar, hogy elkerülje a téli depressziót"

Ez olyan k*rva gyenge kifogás, hogy lopom. Mostantól ez lesz a mottóm.

ma 21:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!