Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az exem nyomoz utanam amiota...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem nyomoz utanam amiota meg tudta h van uj pasim es tobszor is szoltam neki h ne jojjon utanam stb de kovet folyton a suliba a baratom sajnos nem szolt neki mert azt se tudja h ki a baratom mert meg csak parnapos a kapcsolat mit csinaljak??

Figyelt kérdés

es ez engem nagyon idegesit

es nem tudom h mit csinaljak segitenetek?

Legszi segitsetek es normalis valaszt varok!

#tiniszerelem #idegesito ex #unom a pofajat #uj baratom lett
ma 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vajon mi van a leírtak mögött?

Érdemes lenne ezeket is tudni, hogy tanácsot lehessen adni.

ma 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy amennyiben nem fejezi be, fel fogod jelenteni. Ha nem tojik be, akkor először szülők, aztán adott esetben valóban rendőr.
ma 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj más időpontban, más útvonalon.
ma 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha az exed figyel és követ, pedig többször is szóltál neki, akkor egyértelműen határold el magad tőle, és kerüld. Ha továbbra sem hagy békén, mondd el egy tanárnak, iskolai vezetőnek vagy akár a szüleidnek, hogy segítsenek. Ha pedig végképp nem száll le rólad a rendőrségen kérhetsz távoltartásit.
ma 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Akár a rendőrségen is feljelentheted, ha úgy alakul.
ma 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!