Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 176cm tul magas egy lanynak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

176cm tul magas egy lanynak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

176cm vagyok,a baratom 160korul lehet,de sosem akarja megmondani pontosan hany cm😅

Tavkapcsolatban vagyunk,meg friss a kapcsolat(3honap) es nem is talalkoztunk. Viszont o folyamatosan probal engem feltekennye tenni,stb stb..

Szoval nem tul kedves velem..

Meg mivel az elejen vagyunk,azok utan ahogy viselkedik kezdenek az erzeseim elhalvanyulni..

Csajozik,bulizik,es sokszor ignoral.

O alacsonyabb nalam ugye,es ducibb is. Azt sem akarja megmondani hany kg de nem eroltetem. De sokszor mondja,h fogyni akar. En 176cm vagyok es 53kg.

Az exet emlegeti gyakran,hogy o milyen jo alacsony volt es torpe😅

Ettol kellemetlenul erzem magam. De nem ertem,hogy miert jott velem ossze akkor..

Most velem van a baj?

ma 18:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a magasságod a probléma
ma 18:53
 2/14 A kérdező kommentje:

hat mi?:( de akkor velem van a baj,igaz?

en probalok vele kedves lenni,de o nem is mondja hogy “szeretlek”,es semmi szeretetet nem mutat felem. nem is kuld magarol kepet,pedig en minden nap szoktam. instara meg posztol,de olyan kepet ahol valami torzito filter van rajta,es megjeloli a csajokat de engem nem.

ma 18:58
 3/14 Janaqks ***** válasza:
100%
Ennyire nem lehetsz butus, nyilván nem veled van a probléma. Szerintem hagyd őt, a leírtak alapján még nem lépett túl az exén, és csak nőket akar.
ma 19:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg olyannal akarsz lenni, aki még melletted is csajozik? Legyen már egy kis önbecsülésed.
ma 19:38
 5/14 A kérdező kommentje:
En csak remenykedem hatha megvaltozik:(
ma 19:45
 6/14 anonim ***** válasza:
30%

Nem fog megváltozni...egy hájas törpe nagyképű idióta.

~Ordít,mert kicsi,és hangos akar lenni,de a hangját nem hallják még így sem~

ma 20:01
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

"Tavkapcsolatban vagyunk,meg friss a kapcsolat(3honap) es nem is talalkoztunk."

Hogyan mutatna feléd "szeretetet"mikor még nem is találkoztatok?

Sokan élnek távkapcsolatban,de az NEM kapcsolat. Azt írtad sose találkoztatok, egyáltalán hogy lennétek szerelmesek?

A kérdező vagy egy "nagyranőtt kislány",vagy túl naiv.Na de ennyire?

ma 20:06
 8/14 A kérdező kommentje:

hat nem tudom.

egy kedves uzenet is eleg lenne.

De mindegy,majd alakul valahogy..

ma 20:11
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem is vagytok együtt...kezdjük itt, de őszintén szólva jobb is így. Én letiltanám mindenhol, ne is találkozz vele sose, mert borítékolható, hogy rosszul sülne el.
ma 20:17
 10/14 anonim ***** válasza:
67%

Az meg a másik,hogy egy 160 centis zsírkupac mit kritizál téged mert magasabb vagy lányként?

Az egy kisfiú.

Egy férfi 170+ nál kezdődik,legalábbis szerintem.

23N

ma 20:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!