Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan értessem meg barátnőmme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg barátnőmmel, hogy ne akaszkodjon rám ennyire?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves srác vagyok.Jelenleg a harmadik párkapcsolatomban vagyok és a kérdésem nálam egy visszatért probléma, ugyanis eddig az összes kapcsolatomban előjött.Azt kell tudni rólam párkapcsolatok terén, hogy ha valaki fontos nekem, akkor azt nagyon tudom szeretni és mindent megteszek érte, viszont nem szeretem, ha egy lány annyira rám akaszkodik, hogy gyakorlatilag nincs mellette életem.A lánnyal akivel jelenleg együtt vagyok már az ismerkedés során beszéltem erről és mondta hogy ő nem ilyen, exeit is hagyta élni stb...Még csak 2 hónapja vagyunk együtt, de már most bizonytalan vagyok a közös jövőnket illetően.Hétvégente tudunk csak találkozni, mivel ő is kolis meg én is az vagyok, de másik városba egymástól 50 km-re.A hétvéget péntek estétől vasárnap estéig együtt szoktuk tölteni.Vagy nála vagy nálam vagy elmegyünk valamerre, de ehhez is ő ragaszkodik.Nyilván nem azzal van a bajom, hogy együtt vagyunk, hanem hogy ennyit.Hétvégente tanulnom is kellene meg otthon segíteni a házi munkába, de semmire se jut időm.Hétköznaponta meg ha nem hívom fel minden este és nem beszélünk legalább 2 órát, akkor már megsértődik és magát kezdi el hibáztatni, hogy valamit biztos elvont és azért nem akarok vele beszélgetni, pedig általában szimplán csak fáradt vagyok, vagy éppen eszek, vagy megnézek egy sorozatot.5 percenként ír, hogy hívjam fel, beszéljünk mit csinálok épp stb...Hiába beszéltem neki erről múlt héten nem érti meg.Velem van a baj?
tegnap 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Valószínűleg tapasztalatlan és ragaszkodással próbálja fenntartani a figyelmet.

Mondd meg neki hogy idegesítő amit csinál és ha megsértődik akkor lesz ideje gondolkodni. Meg kell értenie hogy vannak más dolgok is az életben mintsem 5 percenként írogatni neki. Ha pedig ezért szakít vagy szalad máshoz megcsalni akkor nem veszítettél semmit.

tegnap 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha csak hétvégente tudtok találkozni, akkor érthető, hogy minden pillanatot veled akar tölteni. A telefonos dolog már más, azt valóban túlzásba viszi. Érdemes lenne újra beszélni vele erről.
tegnap 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs más út, beszélni kell vele újra és újra.
tegnap 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Pontosan mért is kell együtt lenni - ráadásul totálisan sehova nem vezető távkapcsolatban valakivel, akinek az igényei nem egyeznek a tieiddel?
tegnap 22:46
 5/5 anonim válasza:
Édes istenem... Minek neked kapcsolat? Nem vagy te még ahhoz elég érett fejben hogy barátnőd legyen. Örülj neki ha "Annyira" ragaszkodik hozzád, így fejezi ki hogy szeret téged. Inkább az lenne jó ha havonta 1-szer találkoznátok és az is csak napi 2 óra? Inkább örülj neki hogy törődik ragaszkodik hozzád, ha pedig már nem fogja ezt csinálni akkor könyveld el hogy ezt te rontottad el. Szóval vagy szedd össze magad és becsüld meg, vagy inkább ne húzd se lány és a saját idődet sem.
tegnap 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!