Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi történhetett a barátnőmmel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, és mindig mindent megbeszéltünk, mindent tudunk a másikról. Viszont most, körülbelül 2 hete elkezdett furcsán viselkedni. Sokat sír, ilyenkor nem is akarja engedni hogy megvigasztaljam, múltkor is csak bezárkózott, nagyon sírt, utána mentem, meg akartam ölelni, de eltolt magától, aztán magától bújt hozzám. Majdnem 2 órába telt mire megnyugodott. Szótlan, rosszkedvű, gondolkodik. Már nagyon sokszor próbáltam kiszedni belőle, hogy mi a baj, de csak olyan célzásokat tesz, hogy nekem kellene elmondanom valamit. Közben nagyon aranyos, egy tündér velem ettől függetlenül, de most nagyon félek hogy mi lehet vele.

Legjobb barátnőjével beszéltem róla, azt mondta mostanság olyanokra utal a barátnőm, hogy én nem szeretem, el akarom hagyni.

Ezt végképp nem értem, nagyon féltem, sosem viselkedett így, bár nagyon érzékeny lány

tegnapelőtt 15:53
1 2
 1/15 anonim válasza:
20%
Terhes.
tegnapelőtt 15:57
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
2 év, kb. ilyentájt kezd kialudni a heves lángoló szerelem, és kialakul egyfajta önbizalom vesztés, hogy elegek, megfelelőek vagytok-e még mindig egymásnak.
tegnapelőtt 15:59
 3/15 A kérdező kommentje:

Kérdeztem tőle, rosszul csinálok-e valamit, de sosem akar róla beszélni csak mondja hogy nem

De nem értem mire próbál utalni mindig

Nagyon aggódom

tegnapelőtt 16:02
 4/15 anonim válasza:
28%
Lassan mész a levesbe öcsi.
tegnapelőtt 16:12
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Az a baj, hogy nagyon sok dologtól lehet ez. Kár tippelgetni, beszélned kéne vele.
tegnapelőtt 16:54
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem lehet hogy valaki telebeszélte a fejét hogy félreléptél?
tegnapelőtt 16:55
 7/15 A kérdező kommentje:
6-os ugyanerre gondoltam
tegnapelőtt 17:11
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
De egyben nem hiszem hogy ez lenne, mert egyes reakciói meg nem ezt igazolják. Franc tudja mi van vele…
tegnapelőtt 17:14
 9/15 A kérdező kommentje:
Nagyon furcsa dolgokat mond, hogy minden időt ki szeretne használni velem, és hogy azt tudnom kell, hogy ő nagyon szeret, meg jobbat érdemlek nála, hogy vele lehetek őszinte és bármit elmondhatok mert semmi miatt nem fog haragudni
tegnapelőtt 18:08
 10/15 A kérdező kommentje:

Nem értem

Egyik nap mentem be a szobába, láttam hogy elég kritikusan nézegette magát a tükörben, aztán megint sírt

tegnapelőtt 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!