Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett a barátnőmmel?
2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, és mindig mindent megbeszéltünk, mindent tudunk a másikról. Viszont most, körülbelül 2 hete elkezdett furcsán viselkedni. Sokat sír, ilyenkor nem is akarja engedni hogy megvigasztaljam, múltkor is csak bezárkózott, nagyon sírt, utána mentem, meg akartam ölelni, de eltolt magától, aztán magától bújt hozzám. Majdnem 2 órába telt mire megnyugodott. Szótlan, rosszkedvű, gondolkodik. Már nagyon sokszor próbáltam kiszedni belőle, hogy mi a baj, de csak olyan célzásokat tesz, hogy nekem kellene elmondanom valamit. Közben nagyon aranyos, egy tündér velem ettől függetlenül, de most nagyon félek hogy mi lehet vele.
Legjobb barátnőjével beszéltem róla, azt mondta mostanság olyanokra utal a barátnőm, hogy én nem szeretem, el akarom hagyni.
Ezt végképp nem értem, nagyon féltem, sosem viselkedett így, bár nagyon érzékeny lány
Hát veled szakítva lesz mert saját problémái vannak.
Szakítsd ki a komfort zónájából hogy észhez térjen.
Amíg van ideje a hülyeségen gondolkodni csak rosszabb lesz.
A tanácsom az hogy vidd el nyaralni. Érezze jobban hogy különleges.
Ne csak mondogasd, hanem tegyél.
1. megcsalt és bűntudata van
2. elmúlt a rózsaszín köd, és azt hiszi, hogy ezzel a szerelem is
3. tényleg elmúlt a szerelem, és nem tudja, hogy szakítson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!