Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel hogy ne legyen irigy rám ?
A lényeg hogy nevelő szülők nevelték és nem olyan körülmények között mint pl engem.
Ha el hívom magamhoz mindig azzal cikiz hogy nekem mennyire kivan nyal a a seggem hogy mindent megkapok stb..nagyon sokszor ezért van a veszekedés, most is karácsonykor nem hogy örülne hogy velem van itt mindent megkap, hanem szó szerint támad ezért sokszor.
De nem akarok bántani mert tényleg nem volt könnyű gyerekkora. Éppen ezért sem értem hogy amikor azt mondom neki hogy bármim amim itt van azt ő is használhatja..anyámmal is sokszor össze veszik hogy náluk aztán nem ég a világ van stb.
Meg itt is olyan kis elveszett..hiába szólok rá keményebben hogy aztán semmire nincs így indoka irigykedni akkor ez megy. Még arra is irigy hogy nekem sok barátom van (hiába mondom hogy csak a pénz miatt van ez) az sem érdekli.
Ha el akarom vinni valahova azt érzi hogy uralkodni akarok felette..mindehol ez kijön és nem tudom mit csináljak vele
Nekem se volt könnyű múltam, mégse támadom páromat.
A barátnődet felemésztette a rosszindulat s a múltja... El kell mennie kezeltetni, ha nem tudja egymaga megoldani.
Ha nem megy szakihoz, s ilyen marad... Jobb, ha szakítasz vele, mert a rosszindulat és patária megfertőzi a te lelkedet is.
Szakember javasolt az illetőnek.
Ui.: megpróbálhatsz vele beszélni, de az ilyenek nehezen menthetőek.
32N
szerintem nem erdemes vele tovabb maradnod mert eleg toxic a csaj.
nem fog valtozni
Ez nem fog változni. Nem hozzád való.
Neki nem azért nincs, mert neked van.
Nem tehetsz arról, hogy a te szüleid sikeresebb egzisztenciát tudtak teremteni, mint sz övéi.
Mit ér el azzal, hogy rajtad veri le a keserűségét?
Ráadásul buta, korlátolt IQ- fogyatékos.
Ez olyan mérgező, hogy a helyedben kitakarítanám az életemből.
Ez a pszichopata benned akar bűntudatot ébreszteni a saját sorsáért.
Ez egy proli!
Mensáros László- A proli
A proli ravasz. Nem hisz neked, bizalmatlan.
Meg van győződve arról, hogy be akarod csapni.
Pláne, ha tudja, hogy tanultál és szellemi munkából élsz. Tanulni csak azt lehet, hogy őt hogy kell becsapni. A gondolkodás funkcióját tulajdonképpen ebben látja.
Ezért ab ovo védekező állásba helyezkedik, s inkább ő üt először, mielőtt te ütnél, és hiába magyarázod utána, hogy te nem is akartál ütni.
Ezért nem lehet prolival barátkozni! Vagy ha barátkozol, eljön a pillanat, amikor fellázad tehetetlen butaságában, meg van győződve arról, hogy meg akartad alázni, fitogtatni akartad a tudásodat és ezzel valami őt kihasználni akaró célt elérni, tehát valamilyen módon a kultúrával "kivenni a fegyvert a kezéből", amivel neki örökké védekezni kell az "okos" világ ellen, és mindezekért végül elárul.
Elárul mindent: téged, a világot, a saját életét. A proli örökké érzékeny. Bosszút kell állnia.
A proli a legszörnyűbb állat a világon. Bár nem akarom az állatokat bántani.
A proli nemcsak a fölötte állóval szemben kegyetlen: a hasonló proli szomszédja épp úgy ellensége. Lesi, figyeli, hogy mije van. Ha egy hamutartóval többje van, már följelenti, álmában megöli (ez a rosszabb).
Tehát maguk között sem tudnak békességben élni. Nem véletlen, hogy régen nem hagyták őket zabadjára.
Ma azt mondják, hogy azért nem, mert féltek, hogy az urakat fölfalják. Nem! Az urak féltek, hogy ők egymást fölfalják!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!