Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak a barátnőmmel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnőmmel hogy ne legyen irigy rám ?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy nevelő szülők nevelték és nem olyan körülmények között mint pl engem.

Ha el hívom magamhoz mindig azzal cikiz hogy nekem mennyire kivan nyal a a seggem hogy mindent megkapok stb..nagyon sokszor ezért van a veszekedés, most is karácsonykor nem hogy örülne hogy velem van itt mindent megkap, hanem szó szerint támad ezért sokszor.

De nem akarok bántani mert tényleg nem volt könnyű gyerekkora. Éppen ezért sem értem hogy amikor azt mondom neki hogy bármim amim itt van azt ő is használhatja..anyámmal is sokszor össze veszik hogy náluk aztán nem ég a világ van stb.

Meg itt is olyan kis elveszett..hiába szólok rá keményebben hogy aztán semmire nincs így indoka irigykedni akkor ez megy. Még arra is irigy hogy nekem sok barátom van (hiába mondom hogy csak a pénz miatt van ez) az sem érdekli.

Ha el akarom vinni valahova azt érzi hogy uralkodni akarok felette..mindehol ez kijön és nem tudom mit csináljak vele

dec. 23. 20:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De megdugtad már legalább, olyan rendesen szájbaélvezősen?
dec. 26. 00:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem fog megváltozni.

Egy barát nem ilyen. A barátok között az ember jól érzi magát.

dec. 27. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!