Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Azt akarja a barátom hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt akarja a barátom hogy legyek a második anyja?

Figyelt kérdés
A barátom azt mondta hogyha összeköltözünk akkor nekem kell lennem a második anyjának, vagyis főzzek, mossak, takarítsak rá, varjam meg az elszakadt ruháit. Igaz még csak 19 éves én meg 17 de ez a hozzáállás változhat a későbbiekben, hogy ne így álljon ehhez? Most is mondja hogy miért nem főzők rá, mikor ő is még a szüleivel lakik és ott van az anyja aki főz neki. Mondta hogy ő biztos hogy nem fog elmenni bevásárolni, csak ha én is megyek vele, és egész életében nem csinált semmilyen kaját, nem tud tésztát főzni meg ilyen alap dolgokat, kérdezte hogy mikor viszek neki ágyba reggelit, erre mondtam neki hogy azt inkább neki kéne hoznia nekem, mire mondta hogyha megfelel nekem egy szelet kenyér vajjal akkor visz nekem, mert hogy mást nem tud megcsinálni. Szerintetek érdemes még vele maradnom?

tegnap 11:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
8%

:D Sírok! Szánalom a köbön!

MINNDMEGHALUNK JÁÁJJ!!!

tegnap 11:23
 2/16 anonim válasza:
88%
Nem nem érdemes anyucipicifiával kezdeni. De nem is főleg a házimunka az oka, nálunk pl. majdnem mindent én csináltam az elejétől fogva otthon, de a páromnak is voltak feladatai, amióta gyerekek vannak, azóta meg mindent én csinálok otthon, ő meg mindent, amit nem otthon kell csinálni, plusz dolgozik látástól vakulásig.
tegnap 11:24
 3/16 anonim válasza:
91%
Azonnal hagyd ott.
tegnap 11:25
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Min gondolkozol, ennyire ostoba vagy? Akkor kellett volna páros lábbal kirúgnod amikor ezeket kiejtette a száján.
tegnap 11:25
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Gyerek még, és nem is neked való.

Jobb, ha hazaküldöd Anyukához.

tegnap 11:30
 6/16 anonim válasza:
79%
Ha betegen is őt akarod kiszolgálni meg magadnak teát csinálni akkor maradj vele szerintem
tegnap 11:35
 7/16 anonim válasza:
20%
Gyenge troll.
tegnap 11:36
 8/16 anonim válasza:
88%

Neki cselédre van szüksége, nem pedig barátnőre. Hidd el, ilyen hozzáállással senki sem fogja mellette bírni.

Kérdés, hogy te mit szeretnél?

Cseléd lenni vagy barátnő? Szerintem tudod a választ.

tegnap 11:37
 9/16 anonim válasza:
91%

Semmi meglepő nincs benne: magyar férfiak százezrei élnek így. 18-20 éves korukig az anyjuk fényesre nyalja a feneküket, mert a trónörökös nehogy már megszakadjon valamiben is, aztán elkezdi noszogatni, hogy most már találjon magának valami nőt, aki ezt viszi tovább. Gyorsan össze is jön valakivel, rosszabb esetben elveszi feleségül és onnantól az az elvárás, hogy a nő lesz szíves körülugrálni őt, mert a méltóságos úr nem tudja, hogy kerül az étel a hűtőbe, majd onnan az asztalra, a tiszta ruha a szekrénybe és a világ többi nagy titkát sem tudja megfejteni.

Nem fog megváltozni. Nem, akkor sem, ha megpróbálod megnevelni, ha nagyon szereted, ha erre-arra megkéred, megtanítod, megmutatod neki. Nem fogja csinálni, mert nem az ő dolga. Leül az asztalhoz, jobb esetben szed magának ételt (kilötyögteti a levest, összeba***a a terítőt pörköltszafttal, mellépereg a tészta), rosszabb esetben azt is neked kell megtenned (természetesen mindig túl sok/túl kevés, amit szedsz, különben is a sűrűjéből szedjél, kavard fel rendesen, miért a mócsingot adod neki és amúgy is hideg), belapátolja, majd feláll az asztaltól, te pedig eltakaríthatsz utána. Kényelmesen elheveredik a kanapén, a koszos ruháit majd összeszeded onnan, ahová ledobta őket, reggel pedig, ha nem készítettél ki neki tisztát, tanácstalanul áll a szekrény előtt, hogy hol a póló, amelyikre gondol (pont vele szemben, szemmagasságban), mer' menne dógozni. Természetesen nem fog három másodpercnél tovább gondolkodni rajta, elbődül, hogy demánpedig mostazonnal add a kezibe, mer' őtözni kell. De nem aztat, hanem a másikat, a tudod melyiket. Miért nem tudod? Takarítani nem fog, de a sáros bakancsot csak az előszobában tudja úgy lerúgni a lábáról, hogy mindenfelé repülnek a rögök, arra képtelen, hogy a bejárat előtti lábtörlőn tüntesse el a mocsok nagyját. Ám ha már ilyen ügyesen levette a bakancsot, természetesen ott hagyja, ahová a gravitáció és a tehetetlenség vitte, a szétszórt sarat sem fogja összeseperni, mert ő örül, hogy egyáltalán haza bírt gyönni a melóból, fáradt, ő mostan elheveredik a TV előtt, hagyja őtet békibe' mindenki.

Nagyjából erre kell készülnöd, ha vele szeretnéd leélni az életedet. Ha úgy érzed, hogy erre 40-50 éven át képes vagy, nyugodtan vágj bele, de sok jót nem ígérek.

tegnap 11:39
 10/16 anonim ***** válasza:
86%
Kilences tökéletesen leírta. Azt nem tudja, mit hogyan kell megcsinálni, de ha te nem csinálod jól, azt azonnal észreveszi. Felesleges időt pazarolni rá.
tegnap 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!