Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van értelme a szünetnek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme a szünetnek?

Figyelt kérdés
Azt sem tudom hol kezdjem a mi tortenetunket. 1 eve ismerem ezt a sracot. Kozel 6 honapig abban az illuzioban eltem, hogy a vilag legjobb kapcsolataban volt reszem. Viszont az utolso honapban olyan dolgokat tudtam meg, amikre egyáltalán nem szamitottam. A baratom honapokig a hatam mogott talalkozgatott mas lanyokkal, akik allitolag csak a baratai voltak. Azt mondta azert titkolta, mert mindigis feltekenykedtem es tudta, hogy csak aggodnek stb. Ezt nagyon szegyellem leirni, de mas nokrol talaltam kepeket a telefonjaban. Egyaltalan nem erzem mar azt, hogy szeretne annak ellenere hogy folyton ezt mondogatja. Amikor megtudtam ezeket a dolgokat en azonnal szakitani akartam vele. O eljatszotta a hattyuk halalat, konyorgot hogy ne. Szunetet kert pontosan 3 hete, hogy o meg fog valtozni. En belementem, de mai napig tudom hogy ebbol nem lesz semmi. Az elejen keresett, irogatott, de ez mara megvaltozott. Letiltottam mindenhol, viszont meg ugyis megtalalt. Szeretne talalkozni. Mi tevo legyek?
2022. máj. 12. 19:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Koszonom. Igen, elsonek o kert idot, hogy valtozzon. Es o gorcsosen ragaszkodik ahhoz, hogy ujrakezdjuk. En meg termeszetesen meg mindig szeretem es azon vagyok, hogy tullepjek a multon es ha o is hajlando valtoztatni akkor talan. De igy olvasgatom a valaszokat, es kivulrol ez olyan szanalmasnak tunik es valoban hagyni kene a francba.
2022. máj. 16. 17:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát igen. Legyen egy kis önbecsülésed, és tartásod. Majd túllépsz ezen, és lesz nála sokkal jobb, akiben tényleg megbízhatsz.

Egyébként miért kell idő a változáshoz? Max három nap, mindenkivel találkozni és megmondani, hogy sziasztok, már nincs több félrelépés.

2022. máj. 16. 22:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Nincs értelme. A szünet az, hogy vége.
2022. máj. 23. 00:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Két lehetőség van:

1. Gyáva szakítani, na meg két vasat akar tartani a tűzben

2. Hülyíteni akar még egy kicsit.

Remélem, helyén van az eszed, és már elküldted a fenébe.

2022. máj. 23. 00:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen, mar a reszemrol vege van. O irogat, hivogat engem, de nem hat meg. Pedig ugy tunik nagyon ujra akarja kezdeni.
2022. máj. 23. 06:32
 16/17 anonim ***** válasza:

A húgom is így járt. Ő bölcsen lezárta a kapcsolatot, a srác meg írogatott neki, meg hogy miért stb. pedig ő folyamatosan mondta, hogy mi a baja, de őt sosem érdekelte. Most már boldog kapcsolatban van.

Kérd meg a srácot, hogy ne zaklasson többet, és ha ez sem segít, akkor tiltsd le.

2022. máj. 23. 08:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Az normalis hogy a tortentek ellenere is hianyzik nekem? Minden pillanatban o jar az eszemben es ugy szeretem de nem tudom miert.
2022. máj. 24. 15:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!