Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Érdemes lenne-e vele folytatni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne-e vele folytatni a továbbiakban,vagy inkább hagyjam??

Figyelt kérdés

Kb tavaj december óta beszélgetek egy fiúval.Eleinte ritkán pár szót majd január óta már mindennap beszélünk.Találkoztunk és minden jól ment.Azóta együtt vagyunk,márciusban jöttünk össze.Nagyon aranyos fiú, okos,ügyes,kedves és bár még kapcsolat elején vagyunk de egyelőre én biztos vagyok abban h nem kell neki más lány csak én. Viszont vannak olyan dolgok,amik miatt sajnálnám,ha szakítani kéne vele,de egyelőre úgy gondolom hogy hamarosan meg kell tennem ezt a lépést.

1.probléma az az,hogy rengeteget csavarog.Oké még csak 19 éves fiatal fiú,de minden héten eljár,péntek szombat az mindig az éjszakai kimaradásokról szól.

2.probléma hogy én roma lány vagyok, és nálunk komolyabban gondolunk akar egy párkapcsolatot.Tehát tudom sokan elítélik a cigányokat ez miatt,de én már vágyom ilyenre hogy család.Nem kellene elvenni feleségül,elég ha csak vele lakhatnék.Én komolyan gondolom vele,mert ha csak azt akarnám hogy valaki csináljon nekem gyereket,akkor már lett volna rá lehetőségem.De nem!én vele komolyan gondolnám,de elég lenne már az is ha csak együtt lakunk.Ő viszont mindig kigunyol engem,és nem érdekli.Azt mondja ha veletlen terhes lennék tőle akkor majd el kell vetessem vagy ha nm akk ö nem vállalja fel ilyenek.Rosszul szokott esni mikor ilyeneket vág a fejemhez.Ráadásul ő el sem jön hozzánk,szüleim nem ismerik,de én sem az ő szüleit.Titkolózik.Inkább köröz a városban,össze-vissza kocsikázgatunk minthogy hazamennénk a szüleihez.Szűz vagyok még,nem feküdtünk le.Pl azt is mondta,ő saját maga,hogy majd azt szeretné,hogy nekem a legjobb legyen,és haza visz a szobájába nyugodt körülmények közt csináljuk,mégis minden alkalommal a kocsiba próbálkozik.És sajnos az úgymond komolytalan viselkedése miatt nem érzem úgy hogy lefeküdnék vele szívesen.Szüleimet is zavarja már,folyton kérdezik,miért nem jön el.?És nem tudok rá mit mondani sajnos😕Más hogyan kezelné ezt a helyzetet??

2022. máj. 6. 22:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

"ha csak azt akarnám hogy valaki csináljon nekem gyereket,akkor már lett volna rá lehetőségem"

vs.

szűz vagy

2022. máj. 6. 23:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább hagyd.:/
2022. máj. 7. 01:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#11 és #12

Nem erről kell megítélni az embert. Volt egy roma barátnőm, aki visszahúzódó volt és családközpontú. Én is ilyen vagyok FÉRFIBEN, hogy nem fekszem össze mindenféle jött-menttel.

2022. máj. 7. 04:22
 14/15 anonim ***** válasza:
18-19 évesen nem optimális gyereket vállalni és ebben a részben igazat adok neki. A kimaradások ilyen korban teljesen normálisak, én is eljárok van hogy hétköznap is hajnalig. Az, hogy nem mutat be a szüleinek nem épp jó jel. Vagy szégyell, vagy csak nem tervez hosszú távra és ezért be se akar mutatni. Ja és te dolgod mit csinálsz, de sztem ne feküdj le vele.
2022. máj. 7. 07:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a srac menekül tőled mert ratelepedtek, ragadsz ra mint a Kullancs! Fogadd el
2022. máj. 7. 14:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!