Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Érdemes lenne-e vele folytatni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne-e vele folytatni a továbbiakban,vagy inkább hagyjam??

Figyelt kérdés

Kb tavaj december óta beszélgetek egy fiúval.Eleinte ritkán pár szót majd január óta már mindennap beszélünk.Találkoztunk és minden jól ment.Azóta együtt vagyunk,márciusban jöttünk össze.Nagyon aranyos fiú, okos,ügyes,kedves és bár még kapcsolat elején vagyunk de egyelőre én biztos vagyok abban h nem kell neki más lány csak én. Viszont vannak olyan dolgok,amik miatt sajnálnám,ha szakítani kéne vele,de egyelőre úgy gondolom hogy hamarosan meg kell tennem ezt a lépést.

1.probléma az az,hogy rengeteget csavarog.Oké még csak 19 éves fiatal fiú,de minden héten eljár,péntek szombat az mindig az éjszakai kimaradásokról szól.

2.probléma hogy én roma lány vagyok, és nálunk komolyabban gondolunk akar egy párkapcsolatot.Tehát tudom sokan elítélik a cigányokat ez miatt,de én már vágyom ilyenre hogy család.Nem kellene elvenni feleségül,elég ha csak vele lakhatnék.Én komolyan gondolom vele,mert ha csak azt akarnám hogy valaki csináljon nekem gyereket,akkor már lett volna rá lehetőségem.De nem!én vele komolyan gondolnám,de elég lenne már az is ha csak együtt lakunk.Ő viszont mindig kigunyol engem,és nem érdekli.Azt mondja ha veletlen terhes lennék tőle akkor majd el kell vetessem vagy ha nm akk ö nem vállalja fel ilyenek.Rosszul szokott esni mikor ilyeneket vág a fejemhez.Ráadásul ő el sem jön hozzánk,szüleim nem ismerik,de én sem az ő szüleit.Titkolózik.Inkább köröz a városban,össze-vissza kocsikázgatunk minthogy hazamennénk a szüleihez.Szűz vagyok még,nem feküdtünk le.Pl azt is mondta,ő saját maga,hogy majd azt szeretné,hogy nekem a legjobb legyen,és haza visz a szobájába nyugodt körülmények közt csináljuk,mégis minden alkalommal a kocsiba próbálkozik.És sajnos az úgymond komolytalan viselkedése miatt nem érzem úgy hogy lefeküdnék vele szívesen.Szüleimet is zavarja már,folyton kérdezik,miért nem jön el.?És nem tudok rá mit mondani sajnos😕Más hogyan kezelné ezt a helyzetet??

2022. máj. 6. 22:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Te hány éves vagy? Nagyon fiatalnak tűnsz.

Az "elvárásaid" irreálisak. Épeszű ember nem áldozza fel az életét 18-19 évesen, hogy gyereket vállaljon. Mire fel is akarsz? Nem tudnátok neki megadni semmit, és messze nem csak az anyagiakról van szó.

Szintén nincs jogod megszabni mit csináljon az idejével. Normális hogy eljárkál, mondjuk ha közben a hányásában fetreng, az több mint gáz.

Az erőszakosabb viselkedés pedig alap, hogy szakítást ér már önmagában.

Elengedném a helyedben ezt az egész kapcsolatosdit még jó pár évre, ha jót akarsz magadnak.

2022. máj. 6. 22:56
 2/15 anonim ***** válasza:
Csak a címet olvastam el, mert bitang hosszút írtál, de szerintem hagyd.
2022. máj. 6. 22:59
 3/15 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok.Ne te mond meg hogy hány évesen legyen párom. Mi az hogy ne áldozza fel az életét?Sok fiatalnak van élet célja nem a drog meg az ital nem az az élet ne haragudj.Meg nem az egyik nőből/férfiból a másikba megyek.És nincs megszabva neki hogy hova megy és mikor,csak tudod elég zavaró amikor nem lehet vele beszélni mert állandóan csavarog. Alapból fuvarozik és nem tudunk nappal se beszélni de még éjszaka sem. És nehogy már azt mondja nekem hogy nem vállalná fel a babát én meg akkorhuzzam meg magam. A családját se ismerem neki folyton azzal jön ő fejlődni szeretne egyről a kettőre jutni mégse tudom kiismerni már fél éve mert bujkálunk a kocsiban nehogy meglasson minket valaki!! Az utcánkba sem jön be mikor haza hoz nehogy lássák őt hogy kicsoda és micsoda. Nem én vagyok túl fiatal gyerekes hanem ő😆😆. De ennek ellenére szeretem és pont nm tudom mit tegyek most ebbe a helyzetbe.
2022. máj. 6. 23:05
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Te is tudod a választ. Szinte csak negatív dolgot írtál magáról a kapcsolatról. Szerintem egyáltalán nem éri meg neked ebben a kapcsolatban maradni, hiszen nem vagy boldog.

Ha már felmerül a kérdés hogy szakítani kéne, akkor bizony szakítani kell sajnos.

De ez csak az én véleményem.

Ha ő nem roma, akkor nem fogja megérteni ezt a fiatal családalapítást sem.

Jelen helyzetben nem túl fényes a jövőkép előtted.

Sajnálom.

2022. máj. 6. 23:05
 5/15 A kérdező kommentje:
Cigányfiu ő is csak szerintem velem nem gondolja komolyan. Elején is mondta ne tervezéssek hogy majd 1-2 évig együtt leszünk
2022. máj. 6. 23:07
 6/15 anonim ***** válasza:
88%

Totálisan rosszul értelmezed, amit 1-es írt.

Igen, épeszű ember a mai világban nem vállal 18-19 évesen gyereket, nem köteleződik el egyetlen személy mellett. Így értsd a "nem áldozza fel az életét" kifejezést.

Régen sokkal korábban házasodtak és vállaltak gyereket a fiatalok. Mára ez kitolódott.

Menj vele bulizni, szórakozni te is. Élvezd ki a fiatalságod.

2022. máj. 6. 23:08
 7/15 A kérdező kommentje:
Tervezgessek*
2022. máj. 6. 23:08
 8/15 A kérdező kommentje:
Minek ő se bulizni jár. Eljár valahova éjszaka de nem mindig bulizni. A múlt héten is azt mondta el megy barátjával vezetni mennek valamerre aztán azt hittem csak egy két óra és itthon lesz. De nem ő hajnalba jött haza.
2022. máj. 6. 23:09
 9/15 anonim ***** válasza:
63%
Dehogynem bulizni jár, csak tagadja. Inni, hányni, belefeküdni. Esetleg ismerkedni.
2022. máj. 6. 23:11
 10/15 anonim ***** válasza:
63%
Amúgy mi az, hogy "itthon lesz"? Azt írtad, nem költöztetek össze.
2022. máj. 6. 23:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!